Mertens için karar verildi!

Deprem felaketi nedeniyle lige verilen arada sakatlanan ve bir süredir takımdan ayrı kalan Mertens için teknik direktör Okan Buruk kararını verdi. Konya deplasmanında Belçikalı oyuncuyu riske etmeyecek olan Buruk, performansının yanı sıra saha dışındaki tavırlarından son derece memnun olduğu yıldız ismin sözleşmesinin uzatılmasını da yönetimden talep etti.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan Dries Mertens için karar verildi. Teknik direktör Okan Buruk sakatlığını tam olarak atlatamayan Belçikalı yıldız oyuncunun zorlu geçmesi beklenen Konya deplasmanında riske edilmemesine karar verildi. Son anda planlarda sürpriz bir değişiklik olmazsa Mertens'in maç kadrosunda yer almaması ve İstanbul'da kalarak bireysel çalışmalarına devam etmesi bekleniyor.

OPSİYON KULLANILMAK İSTENİYOR
Öte yandan Galatasaray yönetimi ve teknik direktör Okan Buruk, hem saha içi hem de saha dışı hareketlerinden son derece memnun olduğu Dries Mertens'in sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu kullanmak istiyor. Belçikalı oyuncunun sözleşmesinde oynadığı maç sayısına bağlı olan opsiyonu şimdiden kullanmak isteyen Sarı-Kırmızılılar yıldız oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. Yönetimin bu kararı sonrasında Mertens de sözleşmesinin bir sene daha uzatılmasına sıcak bakarken, eşi Kat Kerkhofs bu yıl Mayıs ayında 36 yaşına girecek olan tecrübeli oyuncunun sezon sonunda emekli olmasını istiyor.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0