Okan Buruk efsanenin izinde!

Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin önünde maç fazlasıyla 9 puan farkla lider durumdaki Galatasaray, tarihinin en başarılı günlerini yaşadığı 2000 yılının izinden gidiyor. Bu sezon 24 maçta 60 puan toplayarak son 23 yılın en başarılı performansını sergileyen Okan Buruk yönetimindeki kadro, Fatih Terim yönetimindeki efsane 1999-2000 kadrosunun başarısını tekrarladı!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray bu sezon ligde galibiyet rekoru kırarken, 23 yıl öncesinin efsane kadrosunun izinde yoluna devam ediyor. Okan Buruk yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, tarihin en başarılı günlerini yaşadığı 2000 yılının ardından lig tarihindeki en iyi performanslarından birisine imza attı. Buruk yönetimindeki Galatasaray ligde bu sezon 24 maçta 60 puana ulaşırken, son 23 yılın en başarılı performansını sergiledi. Okan Buruk'un da formasını giydiği 1999-2000 sezonunda teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ligde 24 maçta 63 puan toplayan Cimbom, kulüp tarihinin en iyi performansına imza atmıştı. Bu sezon Galatasaray elde ettiği başarıyla, kulüp tarihinde şampiyonlukla tamamlanan diğer sezonları ilk 24 maç performansında geride bırakmış oldu.

TAM MOTİVASYON
Süper Lig'de cuma günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda savunma ve hücum çalışmaları yapılırken, teknik direktör Okan Buruk'un oyuncularına bire bir uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Galibiyet serisini 15'e çıkarmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte, motivasyonun üst düzeyde olduğu ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0