Derbi öncesi korkulan olmadı!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Karagümrük karşısında sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşayan Galatasaray'da derbi öncesinde korkulan olmadı. Teknik direktör Okan Buruk'un planlarında ilk 11'de yer alan 4 yıldız isim, Beşiktaş maçı öncesinde sarı kart görmeyerek teknik ekibin yüzünü güldürdü.

Karagümrük maçı öncesinde Galatasaray'da takımın önemli isimlerinden Sacha Boey, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi sarı kart sınırında bulunuyordu. Gelecek hafta ligde zirveyi yakından ilgilendiren kritik maç öncesinde dört oyuncunun kart sınırında olması teknik ekibi tedirgin ederken, Karagümrük mücadelesinde korkulan olmadı ve 4 oyuncu da mücadeleyi kartsız tamamladı. Karagümrük karşısında alınan beraberlik moralleri bozsa da, Beşiktaş derbisi öncesinde yıldız isimlerin cezalı duruma düşmemesi teknik heyeti memnun etti.

Karagümrük karşısında 3-3'lük beraberlikle sahadan ayrılan Galatasaray'ın gollerini Kerem, Oliveira ve Boey kaydederken, Icardi de penaltı kaçırdı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0