Okan Buruk rekoru kaçırdı!

Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, ligde elde ettiği 14 maçlık galibiyet serisinin ardından lig rekoru kırarken teknik direktör Okan Buruk iç sahada elde ettiği galibiyet serisiyle adını kulüp tarihine yazdırmıştı. Karagümrük karşısında sahadan beraberlikle ayrılan Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk rekoru kaçırdı.

Geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak iç sahada 10 maçlık galibiyet serisi elde eden Okan Buruk, kulüp tarihine adını yazdırırken Karagümrük mücadelesinde rekor kırmak için sahaya çıktı. Galatasaray'da başarılı bir grafik çizen ve maç başına 2.4 puan ortalaması yakalayan Buruk, kulüp efsaneleri Fatih Terim (1999-2000) ve Gündüz Kılıç'ın (1960-1961) iç sahadaki 11 maçlık rekoruna ortak olmak için Karagümrük karşısında sahaya çıktı. Ancak istediği sonucu elde edemedi. Galatasaray eğer rakibini mağlup etseydi Buruk adını iki efsanenin yanına yazdıracak ve Beşiktaş deplasmanı sonrasında Başakşehir'i iç sahada yenmesi halinde 12 maçlık galibiyet serisiyle bu rekorun yeni sahibi olacaktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0