Eurocup 1'deki rakiplerimiz belli oldu!

Şampiyonlar Ligi elemelerinde grup aşamasında üçüncü olarak yoluna Eurocup 1'de devam edecek olan Galatasaray TSB takımının maç programı belli oldu. Engelsiz Aslanlar, final etabında B Grubu'nda yer alacak ve İtalya'nın ev sahipliğindeki turnuvada maçlar 28-30 Nisan tarihlerinde oynanacak.

Galatasaray Tunç Holding'in final etabındaki rakipleri de belli oldu. Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında A Grubunu üçüncü bitiren Fransız ekibi Hornets Le Cannet ve yine aynı turnuvada C Grubunu üçüncü bitiren İtalyan ekibi ASD S.Stefano Sport'un yanı sıra takımımız Eurocup öneleme B grubunun lideri İtalyan ekibi ASD Padova Millennium Basket ile aynı grupta buluştu.

Eurocup 1'nin final etabında A Grubu'nda ise ev sahibi İtalyan ekibi Unipolsai Cantu'nun yanı sıra Şampiyonlar Liig'nde çeyrek final etabında A Grubunu üçüncü bitiren İspanyol ekibi Bilbao BSR, yine Şampiyonlar Ligi ön eleme B grubunu üçüncü bitiren Alman ekibi Hamburg Baskets ve Eurocup 1'de öneleme A grubunu lider biten bitiren Fransız ekibi CTH Lannion yer alıyor.

Galatasaray Tunç Holding'in maç programı da şu şekilde..

28 Nisan Cuma, 14:30

Galatasaray - Hornets le Callet

28 Nisan Cuma, 19:00

Galatasaray - AD Padova Basket

29 Nisan Cumartesi, 10:30

Galatasaray - ASD Stefano Sport




Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0