TSB Süper Lig için karar verildi!

Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrasında TSB Süper Ligi'ne verilen ara sona ererken, federasyon tarafından alınan karar sonrasında Süper Lig'de kalan maçlar Yalova'da fanus sistemiyle oynanacak. İlk etap maçları 13-20 Nisan; ikinci etap ise 4-8 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

TSB Süper Ligi'nde normal sezonda geride kalan 13 haftada 12 galibiyet - 1 mağlubiyetle 25 puan elde eden Galatasaray Tunç Holding, zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe Göksel Çelik takımıyla kıyasıya mücadele veriyor. Sedat İncesu'nun öğrencileri, ara verilmeden önce ligde son olarak 13. haftada Gazişehir Gaziantep ile karşılaştı. Bahçelievler Engelliler Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden Engelsiz Aslanlar, 83-55 galip ayrılmıştı. Galatasaray Tunç Holding şuan maç eksiğiyle ikinci sırada yer alıyor. Takımımız bugün başlayacak olan etap maçları öncesinde 14. hafta erteleme mücadelesinde Bağcılar Belediyesi ile karşılaşacak.

Türkiye'yi sarsan deprem felaketi sonrasında Şanlıurfa BŞB ve Tosyalı İskenderun kulüpleri ligden çekilirken, fanus sisteminde oynanacak olan 10 karşılaşmanın ardından TSB Süper Ligi'nde normal sezon sona erecek ve play-off etabı başlayacak. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0