Galatasaray hesabı kapatıyor!

Süper Lig'de şampiyonluğa yürüyen Galatasaray, ligde yeni bir galibiyet serisine başlarken Okan Buruk'un öğrencileri ligin ilk yarısında puan kaybettiği rakipleri karşısında adeta hesabı kapatıyor. Sarı-Kırmızılılar iç sahada üst üste aldığı 11 galibiyetle yeni bir rekora imza atmaya hazırlanırken, camia gözünü Alanyaspor maçına çevirdi.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'in ikinci yarısında Galatasaray adeta hesap kapatıyor.  Galatasaray, ligin ilk yarısında en kötü dönemini Adana Demir beraberliği, Kayseri yenilgisi ve Alanya beraberliği ile yaşamıştı. Bu sürecin ardından ise 14 maçlık müthiş zafer serisi başlamıştı. Sezonun ikinci bölümünde Galatasaray adeta hesap kapatıyor. Okan Buruk'un öğrencileri, Adana Demirspor'u 2-0 mağlup etmişti. Aslan, dün de Kayserispor engelini farklı bir galibiyetle geride bıraktı. Cim Bom şimdi gözünü Alanyaspor mücadelesine dikti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0