Rashica fırtına gibi esti!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Kayserispor karşısında 6 gollü flaş bir galibiyet alan Galatasaray'da gecenin başarılı isimlerinden birisi Milot Rashica oldu. Kosovalı yıldız oyuncu gösterdiği performansla galibiyette başrol oynarken, istikrarlı grafiğini sürdürmeye devam etti ve kenara gelirken tribünlerden uzun süre alkış aldı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'ın hücumdaki etkili ismi Milot Rashica, Kayserispor karşısında olağanüstü bir performans ortaya koydu. Maçın başlama düdüğüyle birlikte istediği oyunu sergileyemeyen Sarı Kırmızılılar, 10. dakikadan sonra kendine geldi ve aradığı golü Icardi ile buldu. Ardından hücumcularının da devreye girmesiyle Kayserispor'u sahasından çıkartmayan Galatasaray, ilk golün sahibinin asistini iyi değerlendiren Rashica, 24. dakikada takımının 2. golünü attı. 26 yaşındaki futbolcu bu golle Süper Lig’de bu sezonki 3. gol sevincini yaşadı. Kosovalı futbolcunun 1 de Türkiye Kupası’nda golü bulunuyor. 65'te de Rashica oyundan çıktı, yerine Zaniolo girdi.

Rashica kenara gelirken tribünler uzun süre Kosovalı yıldızı alkışlarken, Rashica da tribünlere alkışla karşılık verdi ve kenara geldi. Rashica'nın yerine oyuna giren Zaniolo aradan geçen bir kaç dakika sonra maçın skorunu belirleyen 6. golü kaydeden isim oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0