Icardi'ye moral görüşmesi..

Süper Lig'de şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da son haftalarda Mauro Icardi'nin etkisiz performansı dikkat çekerken, teknik direktör Okan Buruk öğrencisiyle özel olarak görüştü. Arjantinli oyuncuya güvendiğini belirten Buruk, gol atamamasının önemli olmadığını ifade ederek oyuncusuna moral aşıladı.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da son dönemde tutuk gözüken ve gol atamayan Mauro Icardi'nin, istediğini yapamamaktan dolayı moralsiz olduğu ifade edildi. Bunu ortadan kaldırmak da teknik direktör Okan Buruk'a düştü. Adana Demirspor maçını boş geçen ve oyundan çıkarken direkt soyunma odasına giden yıldızın, ne takım içinden herhangi biriyle ne de teknik kadroyla en ufak bir sorununun olmadığı öğrenildi. 29 yaşındaki golcü, maç bitiminde de üzgün gözükmüş, bu hali kafa karıştırmıştı. Icardi'nin bu durumunun tesislerde de devam ettiği belirlendi. Kimseyle herhangi bir sorunu olmayan Icardi'nin gol atamamaktan dolayı moralsiz olduğu bildirildi. 

Buruk, son maçta hücum bölgesinde istediği pasları alamayan ve gol atamadığı için de mutsuz bir görüntü çizen Icardi ile özel olarak görüştü. Başarılı teknik adamın, futbolcusuna, "Sana güveniyoruz. Yine o golleri atacaksın. Gol atman elbette önemli ama zaten büyük maçlarda üzerine düşeni yaptın." dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0