Okan Buruk'tan yönetime mesaj!

Milli ara sonrasında Adana Demirspor galibiyetiyle zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk karşılaşmanın ardından Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur ile görüştü. Takımının saha içindeki performansından memnun olan ve galibiyetle dönmelerinden dolayı mutlu olan Buruk, şampiyonluk için iddiasını yönetime de iletmiş oldu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, takımının zirve yarışında yeniden avantaj elde etmesinin keyfini çıkarıyor. Adana Demirspor karşısında zor da olsa gelen zafer camiayı coştururken, soyunma odasında yaşanan önemli bir detay daha ortaya çıktı. Okan Buruk ile Erden Timur'un ayak üstü kısa bir sohbet yaptığı, başarılı çalıştırıcının bu görüşmede, "Akhisar'la Türkiye Kupası aldım, Başakşehir'le lig şampiyonu oldum, inşallah Galatasaray'la iki kupayı da kazanacağız. İki kupayı da çok istiyorum" dediği öğrenildi. Bu sözler üzerine Erden Timur'un bu zorlu yolda Buruk ve ekibine tam destek sözü verdiği belirtildi.

Süper Lig'de geride kalan 26 hafta sonunda Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin önünde 1 maç fazlasıyla 9 puan farkla lider durumda bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0