Boey'in etiket fiyatı belli oldu!

Galatasaray'da sezonun başarılı isimlerinden birisi olan Sacha Boey gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ederken, genç savunma oyuncusu için Sarı-Kırmızılı yönetim sezon sonunda atacağı adımları belirledi. Avrupa'dan bir çok kulübün izlediği Boey'in etiket fiyatını 15 milyon Euro olarak belirleyen yönetim, bu rakamın altında gelecek tüm teklifleri geri çevirecek.

Habertürk'te yer alan habere göre; Galatasaray'da sezonun parlayan ismi Sacha Boey için hareketli günler yaşanıyor. Premier Lig'in lideri Arsenal, 23 yaşındaki savunmacıyı Adana Demirspor maçında statta izlerken Boey'e Fransa, İtalya ve İngiltere'de diğer kulüplerden de ilgi olduğu biliniyor. Sarı-kırmızılı yönetim, son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından Boey konusundaki yol haritasını da belirlemeye başladı. Galatasaray yönetimi, Arsenal'in dışında Newcastle United, Marsilya, Milan gibi kulüplerin de yakından takip ettiği 23 yaşındaki futbolcu için 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Sarı-kırmızılı idareciler 15 milyon Euro'nun altındaki teklifleri ise kabul etmeyi düşünmüyor. Galatasaray yönetimi, geçen günlerde Fransa basınına yaptığı açıklamada ayrılık sinyali veren Boey'in ayrılık şartını da belirlemiş oldu.

DUBOIS'E GÜVEN TAM
Sarı-kırmızılıların Scha Boey'i de bir anlamda keşfeden oyuncu izleme birimi belirlenen kriterlere göre liste oluşturmaya başladı. Galatasaray, Boey'den elde edilecek gelirin büyük bölümünü ön bölge transferleri için harcamayı planlıyor. Sağ beke geçen yaz Lyon'un kaptanı Leo Dubois'yı transfer eden sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncuya güveni tam. Sacha Boey'in üstün performansı nedeniyle geri planda kalan Dubois'nın önüne oyuncu transfer etmek istemeyen sarı-kırmızılılar, sağ bek transfer için de 5 milyon Euro'luk bir meblağ ayırmayı planlıyor. Sarı-kırmızılıların sağ bek hedefindeki liste de buna göre şekilleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0