Napoli'nin hedefinde Kerem var!

Süper Lig'de lider durumdaki Galatasaray'da takımın başarılı isimlerinden Kerem Aktürkoğlu'nun ismi Avrupa takımlarıyla anılmaya devam ediyor. İtalya'da bu sezon fırtınalar estiren Napoli'nin gelecek sezon için transfer listesinde Kerem Aktürkoğlu'nun da yer aldığı ve sezon sonunda 20 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı iddia edildi.

NapoliCalcioNews'te yer alan habere göre; Napoli yöneticileri, 24 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek için girişimlere başladı. Haberde İtalyan ekibinin teklifinin 20 milyon Euro olduğu belirtilirken, sarı kırmızılı ekibin bu teklifi kabul etmeyi düşündüğü de ifade edildi. Yıldız golcüsü Victor Osimhen'in satışından elde edeceği gelirle potansiyeli olan oyunculara yatırım yapmayı planlayan Napoli'nin ilk hedefinin Kerem Aktürkoğlu olduğu da belirtildi. Geçen sezon Kim Min-jae'yi izleyen scout ekibinin Kerem'i de izlediği ve yıldız oyuncuyu bu sezon da takip ederek gelişimini raporladıkları öğrenildi.

Serie A'da yıllar sonra tarihi bir şampiyonluk yaşamaya yakın olan Napoli'de sezonun yıldız ismi Osimhen'in adı bir süredir Avrupa'nın devleriyle geçiyor. İtalyan ekibi yıldız golcü için 100 milyon Euro talep ederken, sezonun parlayan yıldızı 22 yaşındaki Kvaratshelia'nın da hemen hemen aynı rakamlara transfer yapması bekleniyor. Sadece iki oyuncusundan 200 milyon Euro ve üzerinde beklentisi olan Napoli'nin gelecek sezon için transfer listesini şimdiden oluşturduğu belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0