Mertens'in sözleşmesi uzadı!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Kayserispor karşısında sahadan 6-0'lık farklı galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray'da karşılaşmada ilk 11'de görev yapan Dries Mertens sözleşmesindeki opsiyonun devreye girmesini sağladı. Belçikalı yıldız oyuncunun sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzadı.

Napoli'yle sözleşmesinin sona ermesinin ardından Ağustos ayında Galatasaray'a bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık imza atan Dries Mertens, sözleşmesi gereğince 25 maça çıkması halinde opsiyon devreye girecekti. Galatasaray ile bu sezon ligde 22, kupada 3 maç olmak üzere 25 maçta görev yapan ve bu maçlarda 1.745 dakika sahada kalan Dries Mertens'in sözleşmesindeki opsiyon son oynanan Kayserispor maçıyla birlikte devreye girdi. Belçikalı yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 6 gol - 3 asistlik performans sergilerken, takımın hücum opsiyonlarında da önemli bir rol oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0