Zaniolo tarihe geçti!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve evinde ağırladığı Kayserispor karşısında sahadan 6-0'lık farklı galibiyetle ayrılarak liderliğini perçinleyen Galatasaray'da kapanışı yapan Nicolo Zaniolo önemli bir başarıyı da geride bıraktı. İtalyan yıldız, iç sahada çıktığı ilk 3 maçta fileleri havalandırmayı başardı.

Kayserispor karşısında ağları havalandıran Zaniolo, kulüp tarihine adını yazdırdı. İtalyan oyuncu, 2021 yılının kış döneminde Galatasaray'a transfer olan ve iç sahada çıktığı ilk 3 maçta fileleri havalandıran Mostafa Mohamed'den sonra bunu başaran ilk isim oldu. Galatasaray'a imza attıktan sonra Türkiye'yi sarsan deprem felaketi nedeniyle liglere verilen aranın sona ermesiyle iç sahada Kasımpaşa karşısında galibiyeti getiren golü atan Zaniolo, daha sonra Adana Demirspor karşısında da maçın sonucunu (2-0) belirleyen golü kaydetti. 23 yaşındaki yıldız oyuncu dün akşam da Oliveira'nın müthiş pasında sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez Kayserispor ağlarına adeta bir füze gönderdi ve maçın sonucunu belirledi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0