Play-offlara galibiyetle başlıyoruz!

Kadınlar Basketbol Süper Ligi
'nde normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray Çağdaş Faktöring, play-off çeyrek finalinin ilk maçında Nesibe Aydın ile karşılaştı. Üç çeyreği başabaş geçen mücadelenin final periyodunda rakibi karşısında kontrolü ele alan Sarayın Sultanları sahadan 76-69 galibiyetle ayrılarak seride durumu 1-0'a getirdi.

Galatasaray Çağdaş Faktöring mücadeleye Işıl Alben, Epiphanny Prince, Kamile Nacickaite, Azura Stevens ve Teaira McCowan beşiyle başladı. Dengede başlayan mücadelenin ilk çeyreği 20-17 rakip üstünlüğüyle sona ererken ikinci periyotta enerjisini artıran takımımız, 23-15 periyot skoruyla ilk yarıyı 40-35 üstün kapadı. Başa baş geçen üçüncü çeyrekte McCowan kısa süreli sakatlık yaşayarak final periyodunda parkeye geri döndü. Dördüncü çeyreğe 56-52 önde girdik. Pelin Bilgiç ve Büşra Akbaş’ın sayılarıyla farkı kısa sürede çift haneye çıkardık. Nesibe Aydın farkı erittiği sırada McCowan ve Azura ile reaksiyon veren takımımız maçı da 76-69 kazandı.

28 sayı ve 4 ribauntla en skorer oyuncumuz Azura Stevens olurken, normal sezonun MVP'si seçilen Teaira McCowan sezon içerisindeki alışagelmiş performansına imza attı ve 19 sayı - 14 ribauntluk istatistikleriyle pota altını domine etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0