Alper Durur: Aklımız finaldeydi..

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek finalinin ilk maçında Nesibe Aydın karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak seride durumu 1-0'a getiren Galatasaray Çağdaş Faktöring'te baş antrenör Alper Durur karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Aklımız finalde. Bunu itiraf edelim. Finalden önce sert bir prova diyorduk. İşin biraz dozu kaçtı. Kavga gibi bir maç oldu. Hakemler de sertliğe çok müsamaha ettiler. Umarım sakatlık çıkmamıştır. En büyük temennimiz o. Şu an için bir sorun yok. Ligi üçüncü bitirdik. Şimdi play-off’ta ilk maçımızı kazandık. Bunu bir kenara koyup sezon başında hayalini kurduğumuz Avrupa kupasını almak için Fransa’ya gideceğiz. Orada ultrAslan’ın hazırlık yaptığını biliyorum. Taraftarımıza ihtiyacımız var. Orada sakin kalıp, kendi oyunumuzu oynayıp sertliğe karşı koyabilirsek en iyi sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Çocuklar bu sene çok iyi işler yaptılar. Bunu hak ettiler. Bu da bütün senenin emeğinin karşılığının alınacağı ilk maç. Sakin kalarak, dirence karşı koyarak kendi oyunumuzu yansıtmaya çalışacağız. En iyi şekilde döneceğimizi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0