Işıl Alben: Eurocup'ı kazanmak istiyoruz..

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off çeyrek finalinde evinde ağırladığı Nesibe Aydın karşısında kazanarak seride 1-0 öne geçen ve hafta içerisinde Eurocup finalinde Asvel ile karşılaşacak olan Galatasaray Çağdaş Faktöring'te takım kaptanı Işıl Alben açıklamalarda bulundu.

Sahada değişik şeyler oluyor, fazlasıyla sert bir maçı geride bıraktık. Bizim hedefimiz EuroCup Women’ı kazanmak. Üç Avrupa kupamız var. Türkiye’de üç Avrupa kupası olan tek kadın takımıyız. Dördüncüyü almak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Bugün için konuşulacak çok şey var. Konuşsak olmuyor. O yüzden Lyon’a konsantre olacağız. Çok iyi bir rakibe karşı oynayacağız. Bugün o maçta yapacaklarımızı, planımızı uygulamaya çalıştık. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Sonrasında 12 Nisan’da evimizde oynayacağız. Orada taraftarımıza çok iyi iş düşüyor. Galatasaray taraftarı her zaman olması gereken yerdedir. Oradan avantajlı bir skorla 12 Nisan’da saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’na herkesi bekliyoruz. 12 bin - 15 bin taraftarımızla birlikte kupayı kaldırmayı hayal ediyoruz. Bu gücümüz var. İnşallah başaracağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0