Boey'in alternatifi Bellerin!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken Sacha Boey için yönetim şimdiden önlemini almaya hazırlanıyor. Fransız oyuncunun sezon sonunda satılması halinde sıkıntı yaşamamak adına alternatiflerini şimdiden belirleyen Galatasaray yönetimi, son olarak Hector Bellerin ile görüştü.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Sacha Boey için yönetim çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılılarda bu sezon başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken Boey için sezon sonunda 20 milyon Euro ve civarındaki teklifleri değerlendirecek olan yönetim başarılı oyuncunun alternatifini de Portekiz'de buldu. Galatasaray yönetimi, sezon sonunda Sporting Lizbon ile sözleşmesi sona erecek olan 28 yaşındaki Hector Bellerin için menajeri ile ilk teması kurdu. Taraflar arasındaki ilk görüşme olumlu geçerken, ay sonunda ikinci görüşme planlanıyor.

Sacha Boey'i sezon sonunda önemli bir bonservisle satarak gelecek sezonun transferleri için bütçe yaratmayı planlayan Galatasaray yönetimi, Boey'in alternatiflerini de hazır tutmak için kolları sıvadı. Daha önce Bayern Münih'te mutsuz olan Noussair Mazraoui ile görüşen yönetimin yeni adayı Hector Bellerin oldu. Devre arasında Sporting Lizbon ile kısa süreli sözleşme imzalayan İspanyol oyuncu Haziran ayında boşa çıkacak. Kulübüyle olan sözleşmesini henüz uzatmayan Bellerin'in menajeriyle ilk görüşmeden olumlu sonuç alan Sarı-Kırmızılılar sezon sonunda Boey özelinde yaşanacak süreci bekliyor. Bu sezon toplam 16 maça çıkan Bellerin, yeni kulübüyle de 9 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0