Muslera kendine geldi!

Süper Lig'de son iki maçta kalesinde 6 gol gören ve şampiyonluk yolunda 5 puan kaybederek büyük bir avantaj kaybeden Galatasaray'da eleştirilerin odak noktasındaki Fernando Muslera, son dönemde yaşadığı dolandırılma şokunun etkilerini geride bıraktı. Uruguaylı file bekçisiyle teknik direktör Okan Buruk ve başkanvekili Erden Timur özel olarak göüştü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da son haftalardaki formsuz görüntüsüyle dikkat çeken Fernando Muslera yaşadığı dolandırıcı şokunu çabuk atlattı. Uruguaylı file bekçisiyle özel olarak görüşen Sportif AŞ başkanvekili Erden Timur ve teknik direktör Okan Buruk, tecrübeli oyuncuyla sık sık toplantılar yaparak mental olarak güçlenmesini sağladı. Süper Lig'de son 2 maçta kalesinde 6 gol gören ve şampiyonluk yolunda çok kritik 5 puan kaybeden Galatasaray'da kaptan Muslera eleştirilerin isimlerin başında geliyordu. Performansında gözle görülür bir düşüş yaşayan Uruguaylı yıldız oyuncu son dönemde bir de banka çalışanı tarafından dolandırılmanın şokuyla karşılaşmıştı. Dolandırıcılık dosyasında 10 milyon lira kaptıran ve diğer taraftan da sakatlığının ardından eski formundan uzak kalan Muslera’nın bu hali kalan haftalar için endişe yaratıyordu. Ancak Uruguaylı eldivenin, geride kaldığımız günlerde kafasını toparladığı belirtildi. Tecrübeli futbolcuyla toplantılar düzenleyen Okan Buruk ve Erden Timur'un çabalarının, ayağa kalkmasında etkili olduğu bildirildi. Kendine gelen ve antrenmanlarda istekli bir görüntü içine giren Muslera’nın moralinin yerine gelmesi herkesi sevindirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin kaptanının, son birkaç gündür sergilediği pozitif değişimin yanı sıra, takım arkadaşlarıyla da toplantılar yaparak liderlik yönünü de ön plana çıkardığı dile getirildi. Kaptan Muslera’nın elini taşın altına sokması, zorlu periyot öncesi teknik heyetin de yükünü hafifletti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0