Mauro Icardi için operasyon başladı!

Süper Lig'de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'da yönetimin hedefi Mauro Icardi'nin bonservisini sezon sonunu beklemeden almak.. Fransız devi PSG ile görüşmelere başlayan yönetim, Arjantinli yıldızın avukatı ve menajerini de İstanbul'a davet etti!

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; zirveye kurulan ve kimseyi yanına yaklaştırmayan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'nin tapusunu almak üzere net adımlar atılmaya başlandı. Arjantinli oyuncunun bonservisini elinde bulunduran PSG, gelecek sezon Icardi'yi takımda düşünmüyor. 30 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'da kalmak istediğini sarı-kırmızılı yönetime iletirken piyasa değeri 18 milyon Euro olarak görülen golcünün temsilcisi Elio Letterio Pino, hafta sonu İstanbul'a gelerek ilk ateşi yaktı. Galatasaray cephesi, oyuncunun yeni anlaşma için mali şartlarını masaya yatırırken sonrasında ise adres Paris olacak. Yönetim, haziran ayına kadar Fransız kulübü ile el sıkışarak yeni sezon öncesinde büyük bir soru işaretini de ortadan kaldırmanın peşinde.. Öte yandan İtalyan takımları da Icardi'nin peşinde bulunuyor. Milan'ın adı sık sık Tangocu ile anılırken İtalyan basınına göre daha önce İnter forması giyen oyuncu, şampiyonluk yarışı dışındaki bir Serie A ekibinde oynamak istemiyor. 

SON BEŞ YILIN EN İYİSİ
Başakşehir karşısında galibiyeti getiren penaltıyı atan Mauro Icardi sarı-kırmızılı formayla ligdeki gol sayısını 15'e çıkardı. Icardi son 5 sezon dikkate alındığında Galatasaray'ın en skorer oyuncusu olmayı başardı. Onyekuru son şampiyonluğun yaşandığı 2018-19 sezonunda 14 gol atmıştı. Sonraki sezonlarda Falcao 10, Diagne 9 ve Kerem Aktürkoğlu 10 golle ligi tamamladı. Icardi henüz 4 maçı daha olmasına rağmen 15 gole ulaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0