Şampiyonluk için büyük heyecan!

Süper Lig'de şampiyonluk için kritik virajı rakiplerinin 5 puan önünde geçen Galatasaray, saha içerisindeki başarıyı saha dışındaki aile ortamına borçlu.. Sarı-Kırmızılılarda her ne kadar takımda bir çok yıldız isim olsa da kadroda yer alan 19 kişinin kariyerinde ilk kez şampiyonluk mücadelesi vermesi dikkat çekti.

Takvim Gazetesi'nde yer alan haberlere göre;  muhteşem taraftarı önünde aldığı Başakşehir galibiyetiyle 23. şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray'da büyük bir coşku yaşanıyor. Bitime 4 maç kala takipçileri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 5 puan fark atan Sarı-Kırmızılılar'da farklı bir heyecan da var. Galatasaray eğer sezon sonunda ipi göğüslerse kadroda yer alan 28 futbolcunun 19'u ilk kez şampiyonluk kupası kaldıracak. Takımın kilit isimlerinden Boey, Nelsson, Abdülkerim, Mertens, Kerem, Zaniolo, Yunus, Barış Alper ve Dubois'nın yanı sıra Kaan Ayhan, Ross, Adekugbe, Kazımcan, Berkan, Okan Kocuk ve Yusuf Demir kariyerinde bir ilki yaşamaya hazırlanıyor. Yine takımın genç isimleri Jankat, Baran ve Hamza da ilk şampiyonluk için geri sayım yapıyor. Takım içindeki bu atmosferin, Florya'daki enerjiyi ve motivasyonu üst seviyeye çektiği de ifade ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0