Fransa'dan Kısa Kısa..


Daha evel belirttiğimiz gibi takımımız 3,4 gündür Fransa'da kampta bulunuyor ve Cuma günü ülkemize geri dönüyorlar.. Fransa'daki kamp hakkında kısa kısa bilgileri sizlerle paylaşıyoruz..

  • Fransa'da oynadığımız ilk maçta Bourges takımına 59-46'lık skor ile mağlup olduk. Takımımızda maçın yıldızı mücadelede 11 sayı atan Tuğba Palazoğlu oldu.
  • Fransa'da oynadığımız ikinci maçta Tarbes takımı ile karşılaştık. Aslan kızlarımız bu maçta 68-32 gibi farklı bir skorla yenilerek, katıldığımız turnuvaya veda etti. Maçın yıldızı ise takımımızda 13 sayı atan Yasemin Horasan oldu..
  • Fransa'da oynadığımız turnuvaya veda ettikten bir gün sonra Tarbes takımı ile tekrardan özel maçta karşılaştık. Bourges maçı sonrasında yorgun olarak çıktığımız Tarbes karşısında yediğimiz fark sonrasında birşeyleri hatırlamış olacağız ki; özel maçta daha sert ve daha agresif bir savunma yaptık.
  • Tarbes ile oynanılan özel maçta rakibimiz karşısında 47-55'lik skorla galip geldik. Daha sert, agresif ve ısıran bir takım görüntüsü çizdiğimiz bu mücadele sırasında takımımızda maçın yıldızı 17 sayı atan Yasemin Horasan oldu.
  • Her gün çift antreman devam ediyor. Kondüsyon, güç ve ağırlık çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Maç günleri ise sadece sabah kondüsyon antremanları yapılıyor.
  • Genç oyuncularımız Gizem Başaran ve Dilara Kaya'nın çalışmaları ve hırsları teknik heyeti sevindiriyor. Gizem oynadığımız maçlarda sırasıyla 12, 12 ve 7 dakika sahada kaldı. Dilara ise oynadığımız maçlar boyunca 12, 7 ve 7 dakika sahada kalabildi.
  • Geçen sene çok az şans bulan, zaman zaman hiç oynamayan iki oyuncumuz Yasemen Saylar ve Bahar Çağlar'ın performansları umut verici.. Yasemen oynanan maçlarda sırasıyla 30, 26 ve 20 dakika forma buldu. Bahar ise oynadığımız maçlarda sırasıyla 30, 31 ve 33 dakika forma buldu.
  • Takım kadrosunda bulunmasına ve sakatlığını atlatmasına rağmen Işıl Alben maçlarda forma giymiyor. Oyuncumuzun güçlendirme çalışmaları devam ediyor.
  • Takımın kondüsyonu çok iyi, mücadele ve sertlik üst düzeyde.. Son oynanan maçta daha sert ve agresif savunma yapan bir Galatasaray vardı sahada.. Bu seviye ilerleyen zamanlarda daha iyi yerlere gelecektir.
  • Yeni transferlerimizden Nilay Yiğit'in performansı pek iç açıcı değil.. Oynadığımız maçlar boyunca sırasıyla 25, 28 ve 33 dakika sahada kalan Nilay bu maçlarda sırasıyla 8, 3 ve 4 sayı buldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0