Sezon Sonu Pazarı..

Yukarıda gördüğünüz oyuncular Avrupa'nın önemli takımlarında forma giyen önemli isimler veyahut gelecek vaadeden isimler.. Sezon sonu hepsi serbest kalıcak, çünkü hepsinin sözleşmesi 31 Mayıs 2010'da sona eriyor. Peki kimdir bu oyuncular.. Hangisi Galatasaray'a gelebilir veya gelirse hangisi yararlı olur.. Fazla uçmaya gerek yok..

Hamit Altıntop - Ortasaha - Bayern Munchen - 26
Halil Altıntop - Forvet - Schalke 04 - 26
Kevin Kuranyi - Forvet - Schalke 04 - 27
Martin Demichelis - Defans - Bayern Munchen - 28
Christoph Metzelder - Defans - Real Madrid - 29
Diego Godin - Defans - Villareal - 23
Deco - Ortasaha - Chelsea - 32
Tomas Rosicky - Ortasaha - Arsenal - 29
Goran Pandev - Forvet - Lazio - 26
Marounnae Chamakh - Forvet - Bordeaux - 25
Sidney Govou - Forvet - Lyon - 30
Kim Kallström - Ortasaha - Lyon - 27
Jonathan Guzman - Ortasaha - Feyenoord - 22
Michael Ballack - Ortasaha - Chelsea - 33
Fabio Aurelio - Defans - Liverpool - 30
Valeri Bojinov - Ortasaha - Parma - 23
Patrick Vieria - Ortasaha - Inter - 33

[Söz meclisten dışarı; şimdi çıkar bir üstün zekalı "FCN bu oyuncularla ilgileniyoruz diye haber yaptı" der sağda solda.. Üstün zekalı arkadaşım, başka sitelerde bizi konuşacağınıza önce ne yazdığımıza iyi bakın..]

5 yorum:

  1. bence alnacaksa hamit kesin olmalı çünkü orta sahada oyunun iki yönünüde çok iyi oynayabilir

    YanıtlaSil
  2. Bence arkadaslar isimlere kapilmayin bu adamlarin yarisi ahi gitmis vahi kalmis, zaten orda 2-3 adam var bizim isimize yaricak. Bence bize Fabio aurelio (liverpool) iyi gider sol beke adam 30 yasinda ama 2 yilik sözlesme veririz adam 2 sene sol tarafi otoban yapar,bir digeri ise Bordeuxlu Chamak ama eminim onu bize yedirmezler gerci adam müslüman bizde bi müslüman bi ülkeyiz belki iyi para verirsek gelebilir ama adamin pesinde arsenal ve juventus var yani bence imkansiza yakin Chamak transferi. Halil Altintop transfer edilebilir barosa yedek olarak hem yabanci kontejan da gitmemis olur gayet mantikli bi transfer olur bence veya Jonathan de Guzman feyenoordan transfer edile bilir, bildim kadariyla adam defansiv orta saha futbolcu haldunun yerinde olsam onu kacirmazdim. Orda Kim Kälstrom de var ama bence gerek yok ona,tamam arkadaslar kabul ediyorum muhstesem bir futbolcu ama onun yerine zaten bizde elano var yani gerek yok ona. Goran Pandev oda forvete süper olur aslinda ama onuda getirmek ayni Chamak gibi hatta belki daha da zor onu floryaya getirmek ama gelirse barosu bile yedek birakir benden demesi. Belki oda belki Martin demichelis de transfer edile bilir aslinda transfer edile biliyorsa oda iyi gider bizim takimimiza.Simdi ben bu saydim adamlari hepsini alalim demedim öncelikle bunu diyim ama sadece o listeden hangileri transfer edile bilir onlari yazdim yanlis anlasilmasin da, sonra bi dahi cikar (bu ülkede yabanci konejan diye bisey var) dememesi icin bunuda bastan belirtim.
    Kücük bir not:Hamit Altintop,Deco,Viera veya Tomas Rosick vs vs... bunlar bizim aradimiz futbolcular deyil tabi kaliteli futbolcular ama yazimin basinda belirtim gibi bunlarin ahi gitmis vahi kalmis adamlar bunlar gelseler bile ayni Roberto Carlos gibi yan gelib yatarlar yani bize yildiz deyil ama bu takima katki saglicak keita gibi baros gibi kewell gibi yabancilar lazim umarim ne demek istedimi ifade edebilmismdir.

    YanıtlaSil
  3. şimdi siz bir blog değilde site gibi davranıyorsunuz ya.. haberi aldığınız siteyide bi zahmet yazsaydınız öle fotoğraflarından kolaj yaparak, ne güzelde araştırdık yazdık gibi yapmak ne rahatlık.. bide haberi alırken bari sözleşmesi uzatılanları çıkarsaydınız listeden. demichelis gibi... yinede kim gelsinden bahsetmeden olmaz.. hamit gelsin halil gelsin sözleşmesi sürsede demichelis gelsin..

    YanıtlaSil
  4. @ C-O

    Öyle bir ithamda bulunmadık ama öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın, yanlış anlaşılma olmuş. Öyle bir niyetimiz olmadı, olmazda..
    Biz bu listeyi yaklaşık 1 hafta evel düşünmüştük, ayarlamıştık. Hatta hatırlarsanız eğer Moritz muhabbetinde geçiyordu isimler daha evelde.. Yani yeni birşey değil :)

    YanıtlaSil
  5. Bojinov tek kiralik oynuyor suanda, yani daha kontrati var.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0