Daddy Cool Çalmaya Devam Edecek..

Büyücü ile kısa bir zaman içersinde sözleşme yenilenecek. Büyücü ile bir yılı opsiyonlu olarak 2 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Kewell daha evel yaptığı açıklamalar ile kulüpte kalmak istediğini belirtmiş ve yönetim ile görüşmek için menajerlerini İstanbul'a getirtmişti. Neill transferi sonrasında iyice beklenti haline gelen ve bir an evel sözleşme yenilenmesi beklenen, taraftarın sevgilisi olan Avustralyalı yıldız oyuncu ile gelecek hafta sözleşme imzalanacak. Herhalde bundan daha iyi bir transfer haberi olmaz şimdilik :)
Kısacası Daddy Cool çalmaya devam edecek mabette, Aslantepe'de..

6 yorum:

  1. İşte Budur .. Harry Kewell gibi bi Topcuyu ancak 10-15 milyon euroya alırlar

    YanıtlaSil
  2. yüzde yüz mü, yüzde 99.999999999999 mu yoksa yüzde 60-70 üstü mü? umarım sormak istediğim şeyi anlatabilmişimdir...(bekle gör derseniz de sabırsızım işte napayım zorlu hayat yoğun tempo vakit ayıramıyorum hafta içi...)

    YanıtlaSil
  3. Lucas Neill ile beraber bir imza töreni ne kadar güzel olurdu:D

    YanıtlaSil
  4. transfer gerçekten budur ama kaynak nedir kardeşim?

    YanıtlaSil
  5. Ruud van n.
    geliyor mu
    her yerde haberleri çıkıyor?

    YanıtlaSil
  6. ozaman gelecek sezonun transfer politikasi simdiden beli. A Kadro icin düsünülen Aciklar keita,kewell,arda. Forvetde Baros,Yabanci,sercan/mustafa yani anlasilan suki defansa ya gelecek vaad eden Godin gibi genc yabanci gelecek ve Servet satilacak etti 1, orta sahaya Sarpin yerine daha kaliteli bir orta saha (hamit olabilir) etti 2, Forvete sercan ve mustafanin yani sira yabancinin simdi gelecegini var sayarsak su an icin 2 oyuncu gelecek sezon sonu bunlarda büyük olasilikla yabanci bir göbek ve bir orta saha olabilir.

    Takimin ana iskeleti degismeyecek en fazla 3-4 transferle gelecek sene Sampiyonlar ligini kaldirabilecek bir takim kuruyoruz demisti HÜ yada AP sezon basinda tam hatirlamiyorum. Demeki simdi paraya kiyacaklar Ali,musti,sercan,Forveti getireceklerki sezon sonunda 2 transferle sampiyonlar ligine katilacagiz :) hayirlisi artik

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0