RVN#17

Önce gelen duyumlar, ardından İspanyol basını ve şimdi dünya basını.. AS, Eurosport, DailyMail, Skysports, Sun, Mirror gibi Avrupa'nın önde gelen saygın basın kuruluşlarıda artık bu transferi konuşuyor. Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Hollandalı yıldız oyuncu için daha evelden nabız yoklamaya başlamıştık. Önceliğimiz stoperdi transferde ve sonrasında golcü oyuncumuz Baros'a alternatif bir forvet transferi düşünülürken yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine takıma doğrudan katkı sağlayabilecek bir forvet olarak rotayı değiştirdik. Real Madrid'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan, Avrupa'da hatrı sayılır bir takımda forma giymek isteyen ve menajeri aracılığıyla açıklama yapan Ruud Van Nistelrooy gelmeye yakın görünüyor. Sezon öncesi transfer listemizde bulunan fakat yüksek maliyeti nedeniyle transferin son günlerinde vazgeçilen sonrasında transferi askıya alınan Hollandalı yıldız golcü için girişimlerde bulunuyoruz. Ruud kendi ağzıyla açıklamasını yaptı; "Rijkaard ile Galatasaray hakkında görüştük" diye.. Blogumuzda ufaktan ortam hazırlarcasına başlık açmış ve ilgi alanımızda olduğunu belirtmiştik. Eğer bahsi geçen transfer gerçekleşirse Linderoth'un sözleşmesi ya fesh edilecek yada askıya alınacak.

Unutmadan transfer için %100 bitti gibi bir söylemimiz bulunmuyor. Lütfen bu haberi "transfer bitti, kesin gelecek, geliyor, yarın imzaya geliyor" gibi yorumlayıpta başka yerlere taşımayınız.

Ufak bir detay ve bilgi; Galatasarayımızın ofansif gücü kariyerinde kısa bir dönem önce İngiltere Premierligi'nde forma giymiş oyunculardan oluşuyor..

55 yorum:

  1. Daily Mail Fotomaç tarzı bir gazete olarak anılıyor İngiltere'de. Pek güvenilir bir gazete değildir.

    YanıtlaSil
  2. Times veya Sun'da mı :)

    YanıtlaSil
  3. Sun evet :) Times pek öyle degil. Bir sene orda yasadim en ... gazete Sun olarak görülüyordu aslninda :D hocam ufak not derken ne demek istediniz gizli bir mesajmi var orda yada öylesine güzel bir ayrinti olarakmi eklediniz?

    YanıtlaSil
  4. @s19

    Şimdilik detay diyelim :)
    DailyMail, Times ve Sun her ne kadar olursa olsunlar Avrupa'nın saygın gazeteleri arasındadırlar.

    YanıtlaSil
  5. ya bir asli var beliki sonucda avrupanin her ülkesinden gazeteler yazmis ve ruudun agziyla konusuyorlar yani öyle bir durum söz konusu olmasa mahkemelik olurlar. Aralarinda güvenilirleride var Skysports,times vsvs. ve Türkiyeden alinti falan degil. Simdilik detail derken ah ah :)

    YanıtlaSil
  6. mehmet şenol'un bu haberle ilgili yorumu:

    "Gazetelere bakıyorum, inanamadıkları için mahçup mahçup yazıyorlar:-) Bence inansalar iyi olurdu :-)"

    :)

    YanıtlaSil
  7. eger dogruysa,bende bir cok sitede gördüm, linderothun sözlesmesini halletmemiz lazim

    YanıtlaSil
  8. Eğer bahsi geçen transfer gerçekleşirse Linderoth'un sözleşmesi ya fesh edilecek yada askıya alınacak.

    YanıtlaSil
  9. @ S19

    Aralarına Mirror'uda ekleyelim gazetelerden :)

    YanıtlaSil
  10. Mehmet Şenol Ruud'dan mı bahsediyor ben hala emin değilim,alakasız birşey çıkabilir sonunda.
    Ruud van Nistelrooy ismi çok fazla duyuldu çünkü,Haldun Üstünel yine yanıltıyor mu diye düşünmeden edemiyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba. Acaba RVN haberi aldatmaca mı, başkası mı gelecek diyoruz ancak her geçen gün daha üst kalitede oyuncu transfer ettiğimiz için yanıltacak hal kalmamıştır diye düşünüyorum. RVN deyip yanıltarak kimi getireceksiniz, Eto'o mu, İbra mı, Rooney mi... ?

    Artık yanıltmak zamanı geçti Galatasaraya'ın bu tür transferlerinde diye düşünüyorum. Sesi duyulduysa, artık o transfer gerçekleşir veya bir aksilik sonucu gerçekleşmeyebilir.

    YanıtlaSil
  12. Tekrar yaziyorum RVN bence yanlis transfer olur ,herkes simdiyi düsünüyor Baros düzelince ne olacak diyen yok,ya o ,yada Kewell yedek kalir ozaman,fazla lüks olmazi sizce?

    YanıtlaSil
  13. pavlychenko'nun da ismi geçiyor. bu oyuncuyla herhangi bir temasımız var mı ?

    YanıtlaSil
  14. @ Sedai

    Avrupa'nın bir çok kulübünde yıldız oyuncular bile yedek oturmasını biliyor. Giren adam ile çıkan adam arasında herhangi bir farkın olmaması takımın kalitesini gösterir.

    Bunun en doğru cevabını teknik hocamız verir, bizler değil. Takımda eğer öyle düşünüyorsanız Arda, Kewell, Keita, Elano gibi oyuncularımız hemen hemen çok az farklar dışında aynı bölgenin oyuncuları.. O zaman çok lüks bir takımız, sizin görüşünüze göre.

    Yada Emre, Emre, Servet, Gökhan, Neill varken hala savunmaya, stopere, sağ beke alternatif olabilecek oyuncular arıyoruz. Hemen hemen hepsi aynı kalibre düzeyinde oyuncular. Yine çok lüks olmuyormu?

    Ortasahada birbirinin aynısı 5 oyuncumuz var. Linderoth, Barış, Ayhan, Mustafa ve Mehmet. Çok lüks takım değilmiyiz sizce? Gönderelim alayını.

    YanıtlaSil
  15. sedai barosun düzelmesini beklersek lig de kaçar avrupa da ruud un ölüsü iş yapar her şartta karşı çıkanları anlamıyorum adamın tecrübesi yeter girin antu eziklerinin sitesine bakın nasıl panik yapıyorlar bu bile yeter

    YanıtlaSil
  16. insallah tam olarak sagliklidir,yani bize hemen oynayabilecek golcü lazim

    YanıtlaSil
  17. @FCN
    Simdi bilmiyorum Baros tekrar sahalara nezaman geri döner,eger sezon sonuna ancak yetisebilirse ozaman RVN transferine lafim yok,ama eger Baros en gec 1 ay icinde tekrar dönerse ,ozaman icin ben lüks kelimezini kulandim.

    Bir düsünün yabanci siniri olan ülkede ozaman 3 yabanci hakimizi Forvet icin kulaniyoruz ve belki bunun ikisi yedekte bekliyecek,burda sözlesmesi fesh yada dondurlacak oyuncu Linderoth yerine Nonda olmazi gerekli.

    ikisini de göndersek daha iyi olur cünkü bu takimin bence orta sahaya cok iyi bir ön libero daha gerekli.

    Orta sahaya gelince 5 oyuncu var demisin Linderoth Baris Ayhan Mustafa Mehmet,bu bence saaten basli basina bir sacmalik kadro olarak bosuna yer isgal ediyorlar hele Linderoth ve ayhani görünce bu takimda hala ne isleri var diyorum kendi kendime.

    YanıtlaSil
  18. Baros'un alıştığıımz Baros olması Nisan'ı bulur gibi, tahminimce.

    @ Reco81

    Ruud yeterince sağlıklı merak etme. Real'in şartlarından ötürü dördüncü forveti oldu Pellegrini tarafından.

    YanıtlaSil
  19. sedai pek galatasaray'ı takip etmiyorsun sanırsam..orta sahadaki 5 adamın zaten ikisi bilimum sakat oluyor..zaten rijkaard'ın oturtmaya çalıştığı sistemde asıl yük ortadaki ikiliye biniyor..bu adamlar bütün sene sadece iki kişimi oynıcaklar ,hiç dinlendirilmiceklermi..

    linderoth'u ayhan görünce ne işleri var diyorsun die o adamların yerine adam alınamıyor malesef..zaten bizim taraftarın anlamadığı da bu..siz istiyosunuz die transfer yapılmaz..klübün bir maddi durumu var..imkanlar dahilinde oyuncu alınıyor..

    devre arasında zaten çok iyi bir transfer yapma ihtimalinizi düşüktür..anca büyük meblağları gözden çıkarırsanız bu gerçekleşir..devre arasında gönderlen topçular genelde ya sorunlu , ya ağır bir sakatlık geçirmiş , yada kontratı bitmek üzere ne kaparsam kar mantığındaki adamlardır..

    baros fiziki yapı olarak sakatlığa müsait..nonda zaten 3 maç oynarsa eski sakatlığı nüksedioyor..ee kim oynıcak..neeskens mi girecek sahaya..??

    bahsettiğiniz adamın kim olduğunu biliyorsunuz değil mi..ruud kimdir bi araştıralım önce..

    not : oyuncu hadi git deyince gitmez..o adamın sözleşmesinide öpücükle iptal edemeyiz...

    burda kesin olan bişi var..tüm yorumları bitirir..
    rijkaard bu adamı alın demiş mi..demiş..o zaman neyi tartışıyorsunuz..rijkaard'dan daha mı iyi biliyosunuz futbolu ???

    YanıtlaSil
  20. asil sorun surda bence, Ruudun ilk11de oynamasi degil. Elimizde rahatlikla 3-4 sezonu götürebilecek kral bir baros varken Ruudun gelisiyle küstürürsek 1sezon sonra ruud boslarsa yine sikinti cekeriz ve Barosu nondaya benzetiriz. Nankörlük malesef cok büyük bir sorun türk futbolunda. En büyük korkumda bu aslinda. Sercan Mustafa ikilisi ve örnek vereyim Babptista gelse Barosla dönüsümlü oynarlar ve kimse küsmez. Ama Ruud 3-4 mac gol atamasin yinede oynat baros küser, oynatma o küser :s iste burda önemli olan kisiligi Ruudun ve Barosun. Umarim hersey tikirinda gider. Bakalim ne olacak hayirlisi

    YanıtlaSil
  21. Kayra.Atabey17 Ocak 2010 20:24

    yorumlara bakıyorum ama inanamıyorum.Van Gol Galatasaraya transfer olacak ve bazı yorumcu arkadaşlar yanlış transfer olarak görüyor.Olabilir herkezin fikri başkadır.Ama Van Gol geçen sene sakatlandı ve Real Madrid şampiyonluğu kaybetti.Van Nistelrooy Galatasaraya gelsin onu marke edecek engelleyecek defans yok şuan Türkiyede.Leblebi gibi gol atar.Yapılan her ortaya bir şekilde kafa vurur.Van Nistelrooy bu.Ben Van Gol ün en kötü hali bile Galatasarayı şampiyon yapmaya yeteceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  22. ( Gazetelere bakıyorum, inanamadıkları için mahçup mahçup yazıyorlar:-) Bence inansalar iyi olurdu :-) ) bende bunu sorcaktim arkadaslar benden ønce davranip sormuslar :) tahminim RVN yi kast etmis ama ters køse'de olabilir :D

    YanıtlaSil
  23. fred in %50 si için yapılan bazı anlaşmalardan bahsediliyor.. tam olarak araştıramadım ama fred in lyondan brezilya ya dönüşünde ortak bonservis durumları oluşmuştu.. sizin bu konuda bir bilginiz varmı?

    YanıtlaSil
  24. küscek adam gelkmesin yada durmasın galatasarayda futbol ve küsmek hıc mantıklı durmuyor yanyana
    barosda ruud da ıyı sporcular küsmek kelımesı onlarlada yanyana garip durmuş

    YanıtlaSil
  25. Gelirse, yurt disindan, hemen, resmi siteden, 2 tane Nistelrooy formasi getirtecem!

    Umarim gelir! Ruud Ruud Ruud diye inler Ali Sami Yen!!!

    Hatta ve hatta, maca bile gelmeyi düsünebilirim.

    YanıtlaSil
  26. gelecegini sanmiyorum acikcasi da istemiyorum :)

    YanıtlaSil
  27. RVN'nin Galatasaray ile ilgisi sıfır. Beklemeyin.

    YanıtlaSil
  28. az önce trt`de neeskens,ne rikaardin nede kendisinin rvn`la bi görüsmesinin olmadigini söylemis (ben kendim bakmadim,diger forumlarda yaziyor)

    YanıtlaSil
  29. RVN tamam da,son nottaki premier lig oyuncularından oluşuyor deyince aklıma Viduka geldi bir an.

    Viduka'da gelse Kewell mutluluktan uçar heralde :D

    YanıtlaSil
  30. Ben de istemiyorum gelmesin ya

    YanıtlaSil
  31. ruud ile ne benim nede rijkaard ın bi görüşmesi olmadı demiş neeskens ama helvacıda gün dönmeden transfer olabilir ismi açıklayamayız demiş
    Hayırlısı bakalım

    YanıtlaSil
  32. RVN bizi istiyor bu doğru... Hemde deli gibi istiyor.Orda burda haberler bu yüzden cıkıyor. Ama biz düşünceliyiz. Sakatlıgı ve 2 yıldır düzenli forma bulamaması sorun.Başkan onay vermez bu işe ben şimdiden söyleyim :)

    YanıtlaSil
  33. Neeskens, 'Ne benim ne de Rijkaard'ın Nistelrooy ile bir konuşması oldu. Bunlar İngiliz basınında yer alan şeyler. Onun dışında Türk basınına baktığımızda Galatasaray için yazılan isimler 10'u geçti. Bizim şu ana kadar yaptığımız tek transfer Lucas Neill. Diğerleri için beklemeniz lazım' değerlendirmesini yaptı.

    Denizli Belediye maçından sonra...

    YanıtlaSil
  34. 34 yasinda, 2 yildir dogru duzgun bir doksan dakika cikaramamis bir adama 2.5 yil icin 8 Milyon pound (eger dogruysa ki oyledir) odemekten bahsediyor butun bu haberleri yapan gazeteler/internet siteleri ve siz RVN super transfer olur diyorsunuz! Bu parayi (etmez biliyorum ama yatirim) Sercan'a yatirsak en gec 2 sene sonra Baros'u bile satma luksumuz olur oysaki.

    YanıtlaSil
  35. nistelrooy fanatike göre gelmiyor.. türkiyede oynamk istemiyormus..

    YanıtlaSil
  36. Bak ozaman gelmez. Fanatik ne diyorsa o!

    YanıtlaSil
  37. Barış Bey şöyle yazmış;
    19:30 Yeşilköy(GS'akimse gelmiyor Sarldögole geri yolluyorum forveti:)



    Ne çıkaralım buradan?

    YanıtlaSil
  38. @ s19 : manajeri de dedi kocum ;) artik yavas yavas kendinize hazirlayin, ruud gelmicek demekki. hem neeskens de dedi mactan sonra.

    daha sayiyimmi?

    YanıtlaSil
  39. gelmiyecek biliyordum :D cok sevindim acikcasi.

    YanıtlaSil
  40. siradaki isim hazir 1-2 saate Babel haberleri flash diye gecer :) bu medya bikmicak, Haldun Üstünelde usanmayacak :)

    YanıtlaSil
  41. Sayin FCN,

    Basinda cikan, Nistelrooy Türkiye'yi istemiyor haberleri hakkinda, bir yorum / aciklama yaparmisiniz?

    Durum nedir?

    Hedef sasirtmacami? yoksa gercekten ilgilenmniyormuyuz?

    Simdiden cevabin icin tesekürler

    YanıtlaSil
  42. babel sesleri yükseliyor ?

    YanıtlaSil
  43. haldun üstünel lucas neill ile gelmedi
    demekki yabancı transfer geliyor

    YanıtlaSil
  44. hadun üstünel geri dönmemis neille beraber,ozaman yakinda transfer haberi gelir,ingilterede mi acaba kendisi?

    YanıtlaSil
  45. erhan bende biliyorum gelmiyecegini ve benimde ilk tercihim olmazdi yasi itibariyle...

    YanıtlaSil
  46. @FCN Blog - Forvet transferi konusunda adı geçen isimlerle ilgili bir duyum var mı?

    Sercan - Mustafa Pektemek (Yerli)
    Benni McCarthy - Jo - Ryan Babbel - Loic Remy (Yabancı)

    YanıtlaSil
  47. Jo gelirse çok üzülürüm...

    YanıtlaSil
  48. Yaşlı olmasına rağmen McCarthynin gelmesini isterim, Jo'yu izleyemedim Remy'i de, R.Babel'de çok yetenekli ve genç bi oyuncu seviyorum, hem Striker hemde Kanatlarda oynayabiliyor, bakalım neler olacak yoksa ters köşemi olucaz :D

    YanıtlaSil
  49. Bakın arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyoruz fakat siz bizi hiç mi hiç anlamıyorsunuz.

    Bloga girdiğimizde yazdıklarımızı bir okuyun, birde gelen yorumlara bir bakın.

    Ruud bitti, teklif yaptık, X gün geliyor diye herhangi birşey yazılmışmı haberde?
    -HAYIR.

    Kırmızı renk ile uyarısı yapılmış mı bu konuda?
    -EVET

    Haberin ilk cümlesinde çok net ve açıkça belirtilmiş mi durum?
    -EVET.

    Peki neden hala bazı arkadaşlar "FCN Ruud gelecek dedin gelmedi" gibi bir anlayış ile bizlere ağıza alınmayacak küfürler savuruyor?

    Eğer bu kadar delikanlı iseniz yazın TC Kimlik Numaranızı görelim delikanlılığınızı.

    Lütfen şu haberleri gözünüz ile okuyup, beyniniz ile algılayın. Yazılmayan şeyleri yazılmış gibi lanse edip milletin anasına avradına laf söyleyip, milletin sinirlerini bozup ortamı germeyin.. Eğer bu kadar delikanlı olduğunuzu düşünüyorsanız yazarsınız TC Kimlik Numaranızı bizde görürüz o zaman gerçek delikanlılığınızı..

    Saçma sapan gelen yorumları ve Adsız yorumları kabul etmiyoruz diye defalarca uyardık. Israrla Adsız olarak yorum bırakan, hakaretler eden, küfürler eden mesajlar atıyorsunuz. Yayınlanan yorumlara bir bakın nasıl yorumlar yayınlanmış sonrasında gelin bize laf yapın. Ama önce haberi gözünüz ile okuyup, beyniniz ile anlayın.

    YanıtlaSil
  50. @Syd - McCarthy Nonda'nın biraz daha hızlı olanı aralarında büyük bir fark yok. 32 yaşındaki McCarthy'i almak akıllıca bir hareket olmaz.

    @Spooky - Sana katılıyorum. Birde bu adamın disiplin sorunu olduğuna dair bazı yorumlar okudum, Lincoln gibi olur başımızı ağrıtır.

    Sercan'ın sezon sonuna kadar Bursa'da olacağını menajeri açıkladı.

    Bekleyelim görelim...

    YanıtlaSil
  51. Ryan Babbel, Benitez'den özür dileyerek takımda kalmak istediğini açıklamış. Şu durumda onun da gelmesi zor gözüküyor.

    Roque Santa Cruz'un bir ara adı geçmişti ama bildiğim kadarıyla sakatlandı ve 2 ay kadar oynayamayacak.

    Acaba forvete kiralık olarak Huntelaar gelir mi? Hollanda Milli Takımı'nda oynaması için düzenli forma giyeceği bir kulübe gitmek istediğini açıkladı. Galatasaray ve Rijkaard faktörleri acaba onu İstanbul'a getirir mi? Ne dersiniz?

    YanıtlaSil
  52. sevgili fcn forvet konusu karmakarısık oldu yıgınla adam konusuluyo yerlı yabancı olabılırlıgı olan ısımlerı bı dosyada ıncelesenız bızımde kafa karısıklımız bıraz duzelse

    YanıtlaSil
  53. benedict mccarthy kesinlikle gelmesin,söndü o adam çok oldu söneli,
    jo disiplin özürlü bir futbolcu ne kadar cska'da iyi oynamış olsa da o da sonradan sönenlerden,
    remy'i almamıza imkan yok,bütün dünya onun farkında artık ve düşünülmüyordur bile,olursa en efsanesi olur zaten ama hiç sanmıyorum,
    son olarak babel geldiği takdirde şaşırmayacağım bir isim nedense,içimden o geçiyor.

    fakat bunların yanı sıra,adını sezon arasından beri hiç duymadığımız,sıkı ve mutluluktan ağlatabilecek bir forvet geleceğini düşünüyorum,şimdiden hayırlısı,kasmadan bekliyorum sadece,göreceğiz.

    YanıtlaSil
  54. Tottenham Yolcusu Ruud..
    Bence Linderoth gitmeyecek ve Fatih Tekke gelicek içime öyle doğdu

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0