Kupada Formalite..

Ziraat Bankası Türkiye Kupası
B Grubu, 3.Maç
GALATASARAY - Denizli Belediye
17 Ocak Pazar @ 20:30
Ali Sami Yen Stadyumu

Galatasaray'ımız gruptaki üçüncü maçında kendi evinde grubun güçsüz ekibi Denizli Belediye ile karşılaşıyor. Temsilcimiz daha evel grubunda oynadığı iki maçı kazanarak kupaya iyi bir başlangıç yapmıştı. Galatasarayımızda sakatlıkları süren Milan Baros, Gökhan Zan, Harry Kewell, Aydın Yılmaz ve Sabri Sarıoğlu forma giyemezken kalede Orduspor maçında başarılı bir grafik çizen Ufuk Ceylan'ın olması bekleniyor. Galatasarayımız gruptaki son maçını 10 gün sonra Ankaragücü ile deplasmanda oynayacak. Mücadeleyi TRT 1 naklen yayınlayacak.

10 yorum:

  1. mehmet şenol gene şifre vermiş :) GS.0.50.FR.D

    az fişekliyim fred dior 01:50 dior...mesela yani :)

    kalede ufuk performansını sürdürürse zaten bu sezon olmasa bile önümüzdeki sezon 1 numaranın sahibi olacaktır..Leo'nun seneye takımda olacağını sanmıyorum..yabancı hakkının kaleciden yana kullanılması gereksiz..



    Bu arada ilk defa aziz yıldırım'a da katılıyorum..klüpler birliğinin toplantısında yabancı sınırı kalksın , gerekirse ingilteredeki sistemle yapalım , 26 yaş - % 75 milli zorunluluğu şartı getirilsin önerisi ile yıllardır istediğim olayı dile getirerek sevindirmiştir kendisi beni :)

    ligin kalitesinin artması , angil dingi adamların dolduğu bir ligden uzaklaşması ve yurtdışına pazarlanabilmesi açısından kesinlikle gerekli...

    YanıtlaSil
  2. GS.0.50.FR.D açıklaması şudur ... GS = Giovani Santos ............. FR = Frank Rijkaard ... .D = Gülücük anlamında ............. bole çözümledim Fcn , kim bu GS.0.50.FR.D

    YanıtlaSil
  3. ilginç bi yaklaşım tabi oda :)

    YanıtlaSil
  4. Mez77:4 de sadece yem di. herkez marquez derken neill geldi olay basina sizmasin diye. ama marquez isi son anda yatmis olabilir onu bilemem ;)

    dos santos olsa vallahi süper olur

    YanıtlaSil
  5. DoS SaNToS olsa 1 mor forma 1 cesaret alırım gözü kapalı

    YanıtlaSil
  6. UltrAslan17 abicim
    Neill transferi basina sizmisdi okumadinmi haberleri?

    YanıtlaSil
  7. ona bakarsak her haber basına sızıyo adsız..adamlar açıyo listeyi sıradan başlıyolar her gün 3 topçu yazmaya elbet tutacak biri :)

    YanıtlaSil
  8. @ adsiz 17:20

    evet basina sizdi ama aciklandigi gün basina sizdi o da fifa.com dan ötürü. :)

    ondan önceki günler bir kere bile yazip cizilmedi.

    YanıtlaSil
  9. umarim rijkaard emre colaki ara sira da olsa lig maclarinda kulanir,gercekten cok iyi bir oyuncu,bence arda dan daha iyi, cünkü daha kivrak ve teknik de cok iyi.

    YanıtlaSil
  10. birde sevindim konu ardanin emre colakin üstüne cok oynamasi ,bir kaptana yakisacak isler yapiyor,emreye penaltiyi kulandiriyor arkasindan frikiki kulandiriyor ve mac icinde hep emreye paslarini verdi güven vermek icin emreye.

    ayhan da herzamanki gibi bu takimda isi yok kardesim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0