Bu sene baskette tarih yazalım!!

Hafta içinde kaybetmiş olduğumuz Bornova maçı sonrasında ekibimiz Bursa temsilcisi Oyak Renault'un konuğuydu bu hafta Beko Basketbol Ligi'nde.. Yaşanan olaylar sonrasında müthiş bir seri yakalayan ekibimiz -5 puanlık cezanın kalkması sonrasında ne kadar bir rehavet yaşasada Bursa temsilcisi karşısında maçı kazanmak zorundaydı ve müthiş bir istek, azimin yanı sıra özverili oyun ile maçı kazanmayı bildi. Maçta forma giyen altı (6) oyuncumuzun çift hanelere ulaşması ise skor anlamında takımın yardımlaşmasını ve sahaya yansıttığımız takım oyununun bir parçası olarak gösterilebilir. Mücadelenin yıldızı 25 sayı 11 ribaunt'luk double-double performansıyla Simas Jasaitis olurken, maça damgasını vuran bir diğer isim ise 25 sayı 4 ribaunt ile Radoslav Rancik oldu.

Can'ın sakatlık sonrasında kendisini yavaş yavaş toparlamaya başlaması, Evren'in müthiş katkıları, Murat'ın yine kritik anlarda sahaya çıkması ile mücadeleden 107-92'lik skorla galip ayrılarak puanını 19'a yükseltti. Gelecek hafta evimizde oynayacağımız Kepez maçını kazandığımız takdirde bir üst sıraya yükselecek olan temsilcimiz, Mersin BŞB'ninde Telekom'a kaybetmesiyle iki sıra birden yükselebilir.

13. Mersin BŞB - 20 puan
14. Kepez BLD - 20 puan
15. Galatasaray C.C. - 19 puan
16. Darüşşafaka C.T. - 17 puan

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0