Adam mısınız?

Merakla bekliyoruz bu görüntüleri kim, nasıl yorumlayacak; eleştirecek diye.. Kadıköy'de birileri küfür ettikten sonra cevap veren takım kaptanımız Arda Turan'a demediklerini bırakmayanların yorumlarını merak ediyoruz. Hacettepe maçında rakibine bacak arası çalım atıp top sektirmeye başlayan oyuncumuz Lincoln'e demediklerini bırakmayanların yorumlarını merakla bekliyoruz. Belki diyoruz, belki birileri çıkar da bu yapılan terbiyesizlikleri gözler önüne serer, eleştirir, ayıplar. Fenerbahçe taraftar sitesi olan Antu.com'dan bu görüntüler üzerine açıklamalar bekliyoruz, malum Keita'ya atılan pet şişesi hakkında Fizik yasalarını çürütmeye çalışmışlar fakat başarılı olamamışlardı. Yayıncı kuruluş Lig Tv'den bu görüntüleri tekrar gündeme getirmesini istiyoruz.

Biliyoruz boşa kürek çekiyoruz belki ama Futbol Federasyonu'nu göreve çağırıyoruz. Profesyonel Disiplin Kurulu'nu göreve çağırıyoruz. Tarafsız olduğunu her fırsatta dile getiren medyayı göreve çağırıyoruz. Türk futbolunun gelişmesini isteyen kişileri ve kurumları göreve çağırıyoruz. Zor değil biliyoruz, şu görüntüleri bir dakikalığına haber yapıp ayıplamak zor değil. Yaşanan terbiyesizliği örtpas etmek kimseye bir kazanç getirmeyecek aksine kaybeden Türk futbolu ve Türk toplumu olacaktır. Milli Takım antrenörlüğünü göreve çağırıyoruz. Bu karakteri bozuk insanın Milli Takım'da oynamasını istemiyoruz!

Galatasaray taraftarlarını, takım kaptanını ve takım oyuncularına sesleniyoruz.. Kendinize gelin ve kendi sahanızda bu tür rezilliklerin yaşanmasına son verin. Galatasaray kaptanı sıfatını eğer taşıyor ve o bandı kolunuza takıyorsanız onun sorumluluğunun farkına varın. Galatasaray tribününde üzerinizde o formayı taşıyorsanız o armaya, o formaya sahip çıkın, sorumluluğunuzun farkına varın! Galatasaray formasını sahada taşıyorsanız, kutsal forma dediğimiz parçalı formayı giyiyorsanız o formanın hakkını verin, ıslatın, mücadele edin! Kendi evinizde bu tür pisliklerin yapılmasına müsade etmeyin!

Başkomutan, Ulu Önder Mustafa Kemal'in söylediğini hatırlatıyor ve noktayı koyuyoruz. "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim."

4 yorum:

  1. Ben aslında Nouma'nın başını yiyen fenerlilere, bu hareketten sonra beşiktaş tarafından gelecek tepkiyi bekliyorum. Bakalım onlar ne kadar "Adam".

    YanıtlaSil
  2. Adam olmamaları başlarındaki hocadan da kaynaklanıyor. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...

    YanıtlaSil
  3. Aynen katılıyorum..Bunlar gibisi sporcu değil tüpçü olur sadece.

    YanıtlaSil
  4. bu resımlere fotomontaj dıyolardı bır baska kaynak
    http://www.medyaspor.com/haberler/turkcellsuperlig/haberler/6640

    ntv bunuda yayınlasana
    fenerin usakları
    fb tv yı gectı ser....izler

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0