KONSANTRASYON !

TURKCELL Süper Lig
27.Hafta
GALATASARAY - Fenerbahçe
28 Mart Pazar @ 19:00
Ali Sami Yen Cehennemi

Sözün tükendiği, cümlelerin yetersiz kaldığı dev mücadele için geri sayıma geçmiş bulunuyoruz. Haftasonunda müthiş maç bizleri bekliyor! Lider Bursaspor'un 5 puan gerisinde olan Galatasarayımızın tek hedefi; galibiyet! Zaten başka bir sonuçta kabul edilemez Sami Yen'de dev derbide.. Kaptan Arda'nın dışında sakatlığı devam eden herhangi bir oyuncumuz bulunmuyor. Takım kaptanımızın durumu ilerleyen günlerde ve maç saati kesinlik kazanacak. Oz Büyücüsü sıfatıyla taraftarın sevgilisi olan ve uzun süredir sakatlığı devam eden Harry Kewell ise güçlendirme çalışmalarının yanı sıra özel programına devam ediyor. Sakatlığını atlatan Gökhan Zan, Elano Blumer ve Mehmet Topal ise takımla çalışmalara başladı.

Derbinin biletleri Perşembe ve Cuma günü yalnızca GSBonus sahipleri için satışa çıkarken Cumartesi günü ise GSBonus'u olmayan taraftarlarımız için satışa çıkacak. Her kart başına bir bilet uygulaması geçerli olduğunu belirtmekte ve hatırlatmakta fayda var..

TARAFTARLARIMIZIN DİKKATİNE !
- Sevgili Galatasaraylılar lütfen maç içersinde kulübümüze zarar verecek her türlü davranıştan kaçınınız.
- Şampiyonluk yolunda takımımızı yalnız bırakacak durumlara düşmemeye özen gösteriniz.
- Maç içersinde rakip takımın oyuncularının yapacağı provakasyon, tahrik edici eylemleri gözardı ederek mücadele boyunca takımımıza yönelik tezahüratlarınızla yer alınız.
- Bu zorlu mücadelede 90 dakika boyunca sizleri takımımızı desteklemeye ve şampiyonluk yolunda takımımızın yanında olmaya çağırıyoruz.

8 yorum:

  1. Şimdi yine bana kızacaksınız ama , Kewell'ın Geçen perşembe takımla çalışmalara başlayacağını söylediniz ama hala kewell takımla çalışmalara başlamamış..

    YanıtlaSil
  2. Bak güzel kardeşim sana ne anlatıyoruz.

    Gelen bir bilgi var. Örneğin deniliyor ki; "Ahmet markete gitti"

    Şimdi sen bu haberi nasıl olurda "Ahmet markete gitmedi" diye iddia edebilirsin.

    Kewell'ın gerek sahada 5'0 çalışmalarına gerekse içeride kondüsyon çalışmalarına katıldığını kendim biliyorum.

    Abartacak birşey yok fakat Kewell derbiye yetiştirilmeye çalışılıyor Arda'yla birlikte.. En kötü 15-20 dakika oynaması planlanıyor.

    YanıtlaSil
  3. Başlıgı görünce kazanacagımızı anladım. :)

    YanıtlaSil
  4. Fenerin fenere en yakisan futbolcusu, Manisa macinda sakatlandi. Büyük ihtimal ASY'e gelmeyecek.
    Böylece en büyük provakasyon faktörü de ortadan kalkmis oluyor. Umarim adam gibi bir mac seyredecegiz. Güzel bir skorla, alkislaya alkislaya kuslari evlerine yollayacagiz..

    YanıtlaSil
  5. Bu maci kazanmamizin onundeki en buyuk engel taraftarin gereksiz yere sinirlenmesi, provokasyonlara gelmesi. Sadece takima destek verirsek cok rahat kazaniriz.

    YanıtlaSil
  6. Gio oynasın başka bir şey istemiyorum...

    YanıtlaSil
  7. Orta sahamızdan 1 futbolcu gününde olsun yeter ki, yoksa kalite farkı çoook açık...

    YanıtlaSil
  8. rijkaard in sezon basindan beri en buyuk destekcilerinden ve ona en cok guvenenlerdenim, ama bu nasil bi kadrodur ey hocam!? nerde iyilesen hakan balta?? daha kac mac defansta caner ile aci cekicez, onun defans zaaflariyla kahrolcaz?? nerde emre gungor???!!!!!! trabzon macinda fark yemediysek emre gungor sayesindedir, yine formsuz servette karar kilmis!!! anlamiyorum renkdaslar!! anlamiyorum gercekten!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0