Seviyoruz sizi sözlük yazarları..

Hastayım bu sözlük yazarlarına :) Akılları sıra herşeyin ulemaları bu arkadaşlar fakat hiç bir zaman oturdukları klavyenin başından kalkıpta "Ulan bu Galatasaray'da neler oluyor?" diye merak edipte harekete geçmezler. Hayır onlar çünkü herşeyin en doğrusunu bilirler, tabir-i caizse ota b.ka dil uzatırlar. Beyefendiler herşeyden haberdar ya, birde dünyanın en bilginleri onlar. Oysa hiç bir şeyi bilmediklerini dahi bilmeyecek kadar sivrizekalılar.

Bugün laf arasında blogumuzun adının o sözlüklerin bir kaçında olduğunu duyduk ve bir bakalım neler denmiş, neler sallanmış hakkımızdan diye merak edip girip baktık. Aslında hiç takılmam böyle şeylere fakat o kadar çok güldüğümüz şeyler oldu ki.. Öncelikle yorum yazan herkese teşekkür ediyoruz bizim hakkımızda.. İyisiyle, kötüsüyle yazmışlar birşeyler fakat bazı salatalık tarlaları var ki, blogumuzdan kovulduktan sonra gidip oralarda yazmış. Blogta kapak taktığımız, bloga girmeye yüzleri kalmayan ama "Çamur at, izi kalsın" mantığıyla hareket eden bir takım zavallılar arkamızdan yazmaya devam ediyorlarmış gördüğümüz kadarıyla. Ayıp ulan, acıyorum size vallahi billahi :)

Mesela bazı arkadaşlar girip bütün sözlüklere aynı şeyi yazmışlar hakkımızda. Fakat bu çoğunluğun ortak noktası işin gerçekliğini ve o kişilerin acizliğini gözler önüne seriyor. Blogumuzda yorum atması yasaklı olan kişiler mevcut ve bu kişiler ne yazarlarsa yazsın ekibimiz olarak hiç bir zaman onaylanmayacak kişiler. Onlarda biliyorlar bunu ve bunu bildikleri halde sallıyorlar hakkımızda :)

Gerçekten seviyorum sizi ahmaklar.. Girip gülmemize, eğlenmemize sebep oluyorsunuz günün stresi içersinde. Allah hepinizden razı olsun ne diyelim. Unutmadan blogta yaşı 18 olan sadece iki kardeşimiz (Birisi Arca, diğeri Barış) var. Ve o çocuklar hepinizden daha kaliteli, daha efendi ve adam gibi adam.. Bunu bütün sözlük kullanıcıları için söylemiyorum, sadece o yaş muhabbetinden kardeşlerimize laf söyleyenlere cevap olarak belirtiyoruz. Sizin gibi şeref yoksunu değil en azından..

Takip etmeye, salatalık tarlasındaki hasatları toplamaya devam edeceğiz. Gördüğümüz her hıyarda sizi hatırlayıp, söylediklerinize güleceğiz.. Hadi yazadurun şimdi, sallamaya devam edin arkamızdan.. Çok seviyoruz hepinizi, salatalık tarlaları sizi..

Kaan*

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0