Mihriban Oğuz FCN BLOG'a Konuştu..

Galatasaray bayan basketbol takımı eski şube menajerimiz Mihriban Oğuz ile yaptığımız röportaj blogumuzda bugün itibariyle üç parça halinde yayınlandı. Röportajı gerek yazıya dökmesi, gerek bazı sıkıntılardan ötürü yayınlaması zaman aldı, bu yüzden sizlerden tekrar tekrar özür diliyoruz.

Seimone Augustus'un sözleşme durumundan, Zafer Kalaycıoğlu'na; Yasemen Saylar'dan kendi salonumuza kadar menajerimiz ile hemen hemen herşeyi konuştuk.. Yönetim hakkında neler dedi, şubeye herhangi bir kırgınlığı varmı?. Takımın geleceği hakkında neler düşünüyor, salonumuz hakkında neler düşünüyor.. Galatasaray'da altyapı hakkında düşüncelerini ve görüşlerini sorduğumuz başarılı menajerimizle röportajlarımıza ulaşmak için tıklayınız.

3 yorum:

  1. Güzel bir resim, ben mi çektim ne :P

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel bir kadin eski menajerimiz :)

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler röportaj için..birsel esmeral nevriye üçgeni doğru söylemiş..en iyi yerliler fbde maalesef..bizde ışıl olmayınca oyun kurucusuz kaldık resmen..zaten 5 numaralarımızda yetersiz..1 ve 5 numara yetersizliğinden feneri yenemiyoruz..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0