#66 ve Duyuru.

66 > 10
Günlerdir, haftalardır, aylardır anlatmak istediğimiz işte bu.. Arşivde epey karıştırdım fotoğrafı, sonunda bulabildim. Yazdıklarımız, yazılanlar veya anlattıklarımız bir takım kimseler tarafından yanlış anlaşılmış yada farklı yerlere çekilerek farklı yorumlanmıştır. Bütün taraftarlarımız, okuyucularımız bilmelidir ki; FCN BLOG hiç bir zaman Galatasaray futbolcusunun veya kaptanının düşmanı olmamıştır, olmayacaktır. Belirtmek istediğimiz, anlatmak istediğimiz tamamen yukarıda büyük ve kalın puntolarla yazdığımız rakamlardır, semboldür.

Galatasaray altyapından yetişen ve bu süre içersinde gerek altyapıda görev aldığı takım seviyeleri, gerek Manisaspor ve gerekse Galatasaray forması altında her zaman Galatasaray sembolü olan ruhu taşıyan Arda Turan, maalesef ki sene başından beri artık eski Arda değil. Bu durumu hepimiz biliyor ve özevladımız olarak gördüğümüz genç kardeşimizin bu durumda olmasına hem kızıyor, hemde ağabeyleri olarak elbette üzülüyoruz. Arda bizim özevladımızdır, kardeşimizdir, arkadaşımızdır. Belli ki birileri oyuncumuzun/kardeşimizin kafasını karıştırıyor ve aklını çeliyor. Fakat işin kötü yanıdır ki, Galatasaray ruhunun canlı emsali olarak geçmiş yıllarda canlı,kanlı gördüğümüz Arda maalesef o günlerden çok uzak. Eleştiriyorsak bu günlerde olmasından ötürüdür, eleştiriyorsak Arda'nın geçmişinden çok alakasız resimler çizmesindendir.

Sizlerinde bildiği gibi genç kardeşimiz olan Arda Turan'a bu yıl hem kaptanlık pazubandı layık görülmüş hemde Galatasaray'ın efsanevi oyuncularının terlettiği 10 numaralı forma takdim edilmişti. Fakat gözle görülür bir biçimde yaşanan bu gelişmelerin ardından genç kardeşimizin bu ağırlığı psikolojik olarak maalesef kaldıramadığını ve bu psikolojik sorunlar sonrasında üzülerek belirtiyoruz ki genç oyuncumuz bir takım yanlışlara imza atmıştır. İnkar edilemez bir gerçektir ki; bu sezon geçmiş sezonlara oranla daha farklı bir Arda izlemekteyiz. Geçmiş sezonlarda dakika veya skor farketmeksizin depara kalkan, rakibiyle ölümüne boğuşan oyuncumuzdan bu sezon eser yoktur. Veya forması çamur içersinde kalan, bu çamurlardan ismi bile okunmayan, maçın sonunda attığı deparlardan nefessiz kalan Galatasaray aşığı kardeşimizin bu sezon yapmış olduklarını üzülerek izliyor ve hayretler içersinde kalıyoruz.

Galatasaray taraftarının sevgilisi olan ve bizlerinde çok sevdiği bir kardeşimiz olan Arda Turan hakkında blogumuz yazarları tarafından yazılar sonrasında maalesef ve üzülerek görüyoruz ki; bazı kimseler maalesef Galatasaray taraftarı değil Arda taraftarı durumundadır. Hiç bir zaman unutulmasın ki; bu formayı terleten oyuncular gelip, geçici Galatasaray arması ve forması ise ebedidir. Oyuncuların elbet bir süre sonra aktif olarak futbolu bırakıp unutulacağı veya efsane olacağı fakat Galatasaray armasının yüzyıllar boyu nesilden nesile aktarılıp, taşınacağı unutulmamalıdır.

Bizleri elbet Arda'nın bu durumunun üzdüğü kadar bir başka durumda üzmektedir. Son haftalarda blogumuzda yazılan yazılar sonrasında bizleri Fenerbahçe'li olmak ile suçlayanlardan, Galatasaray düşmanı olmaya kadar suçlayanları görmekle birlikte, yazın blogumuzdan çıkmayıp Galatasaray'ın bir çok spor branşından haberdar olan sitemiz hakkında yazılan bu tür çirkin iddialar bizleri derinden etkilemektedir. Yaklaşık bir buçuk yıldır onurla, gururla yürüttüğümüz blogumuz hakkında yönetimden olmaktan tutunda Fenerbahçeli olmak gibi bir iftira atanlarıda hayretle, şaşkınlıkla seyretmekteyiz. Bizlere iyi gün taraftarı, iyi gün dostu diye ithamda bulunanlar; başarısız olduğumuz dönemde yazılan gerçekler ile hain diye damga vuranlar kendilerinin iyi gün dostu veyahut iyi gün taraftarının yanı sıra skor düşkünü, tabela sempatizanı olduğununda farkına varmalıdır.

Tekrar belirtiyoruz ki; hiç bir Galatasaray taraftarı veyahut FCN BLOG yazarı herhangi bir şekilde Galatasaray oyuncusuna, kaptanına, antrenörüne yada yöneticisine düşman değildir, olmamıştır, olmayacaktır, olamaz.

Saygılarımızla,
FCN BLOG Ekibi

2 yorum:

  1. Ülkemizde siyah ve beyaz vardır sadece. Arda'yı eleştirmek, Arda düşmanı olmakla eş tutulur. Arda'yı desteklemek te kayıtsız şartsız padişahım çok yaşa diyebilmektir. Son paragrafı kırmızı da yazsanız, anlamayacak çok kişi çıkacaktır. Arda'yı kaybetmemize yol açan da bu anlayıştır, kolay kolay da değişmez.

    YanıtlaSil
  2. ardayı kazanmak sinemasını dilimize dolamak veya ıslıklamak değil ardaya akıl veren adamlar yanlış taraftar anlamlı bir tezahüratla uyarabilirdi şimdi saçma gelicek ama emre istese galatasarayda efsane olabilirdi ama o naptı kaçıp gitti ve layık olduğu yerde ardanın yeri apayrı ve sahip çıkılması lazım arda mücadelesiyle buraya kadar geldi ama saha içinde başarılı olmayınca basın hemen saha dışından saldırmaya başlıyor geç kalınmamalı ve ardaya sahip çıkılmalı ama şımartmadan akıl aldığı adamlar yanlış ama şu varki benim bir sembol olucak oyuncuyu daha kaybetmeye gücüm yok

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0