Hoşgeldin Ali Turan..

Galatasarayımızın devre arasında kadrosuna katmak istediği fakat karşı taraf olan Kayserispor'un binbir türlü zorluk çıkartarak Ocak ayında ettiğimiz teklifler karşısında vermediği ve 1.5 milyon euro gibi saçma sapan bir bedel ile bonservis istediği oyuncumuz Ali Turan, bugün takımla birlikte çalıştı. Daha evel Kayserispor yönetimi ile arasında yaşanan olaylar ve oyuncuya bir süre ödeme yapılmaması nedeniyle kontratını fesh eden Ali Turan kendisiyle anlaşıldığı gibi gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giymek için bugün takım arkadaşlarıyla tanıştı ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Ocak ayında yaşanan gelişmeler sonrasında hatırlanacağı gibi, savunma oyuncumuz Ali Turan eski takımında kadro dışı kalmış fakat kendi başına çalışmalara devam etmişti.

Ali Turan için herhangi bir bonservis bedeli ödemezken oyuncu ile 1 Haziran 2010'dan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Başarılı ve genç savunma oyuncusuna hoşgeldin diyor, formamız altında başarılar diliyoruz.
___________________________________________
FCN BLOG | 31 Aralık - Ali Turan Hakkında
FCN BLOG | 4 Ocak - Adam Gibi Adam Ali Turan
FCN BLOG | 5 Ocak - Etik, Ahlak ve Kayserispor
FCN BLOG | 14 Ocak - Bekliyoruz
FCN BLOG | 16 Ocak - Sona Yaklaşıyoruz
FCN BLOG | 22 OCak - Sona Doğru
FCN BLOG | 29 Ocak - Yerli Transfer
FCN BLOG | 30 Ocak - Sonunda Bitti

3 yorum:

  1. Ali Turan sağ bek mi aslında, stoper mi ben tam anlayamadım? Kayseri'de sağ bek oynuyordu çünkü. Bir de top tekniği nasıl, Hakan Balta kadar var mı? Eğer yoksa stoper oynatmaz Rijkaard, sağ bek alternatifimiz olur gibi.

    YanıtlaSil
  2. Hakan'ın sağ ayaklısı demek pek yanlış olmaz herhalde..

    YanıtlaSil
  3. Defansın her yerinde oynar mücadeleci hırslı taş gibi inşallah takımımıza uzun yıllar başarıyla temsil eder..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0