Bugün dinle, ezberle; yarın tribünde söyle!

Kimisi gece alemlerinde,
Kimisi sinema peşinde.
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde,
Düşmüşler paranın peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik?
"Formanın hakkını ver!" dedik.
Biz yeri geldi, 14 sene bekledik;
Sizin gibi ruhsuz görmedik.

Dinlemek için yukarıdaki resme tıkla..

18 yorum:

  1. Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.

    YanıtlaSil
  2. Link calismiiiii.... yoksa sen beni sevmimisiiinnn?

    YanıtlaSil
  3. Dinlemeye çalıştığımda, facebook gizlilik ayarlarından dolayı göremiyorsun dedi.

    YanıtlaSil
  4. video görüntülenemiyor diyor. linki kontrol edermisiniz..

    YanıtlaSil
  5. Kimisi sinema peşinde,
    Kimi gece alemlerinde,
    Düşmüşler paranın peşine,
    Cimbomum, ruhun yok birinde.

    Söyleyin çok mu şey istedik?
    ''Formanın hakkını ver!'' dedik.
    Bizler Ondört seneden beri,
    Sizin gibi ruhsuz görmedik...



    Daha kafiyeli olsun diye hoşgörünüze sığınarak düzenleme yaptım.Uygun olursa diye..Saygılar..

    YanıtlaSil
  6. Bu arada umarım gerek kalmaz.
    Tek büyük GALATASARAY;

    YanıtlaSil
  7. Link gayet çalışıyor arkadaşlar gizlilik sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum, tekrar deneyin isterseniz..

    YanıtlaSil
  8. 14 sene bekleyen taraftar böyle beste yapmaz. Yapanların hiçbiri de beklememiştir zaten. Rezalet, artık ultraslan yüzünden taraftarlığımdan utanıyorum böyle tezahürat olmaz olsun. Yeter ultraslan yeter.

    YanıtlaSil
  9. @SiriusJames

    Neden peki?
    Söylermisin..
    Neresi rezalet?
    Oyuncuların ruhsuzluğuna karşı verilen tepki midir rezalet olan yoksa sadece sahada dolaşan ruhsuzlar ordusumudur rezalet olan?

    YanıtlaSil
  10. Ultraslan forumunda da tepkiler var bu tezahürata.

    Zamanında 14 sene şampiyon olamayan taraftarlar değil ki ultraslandakiler. 14 sene şampiyonluk görmeyen, sabreden onlar değil. 90'larda büyümüş nesil, kupalarla, şampiyonluklarla. Bu yüzden sabır yok hiçbirinde. Sen var ya sen söyleniyor bütün maç takıma gaz, takıma ateş gerekirken. Oyuncular mı ruhsuz tribünler mi? Fenerbahçe maçında ıslık öttürülüp oley çekilmesi engellenemez miydi? 5 dakika susacağız diyorlar, 95 dakika susmuş olacaklar yani. Fenerbahçe maçında sustular, doğru dürüst desteklemediler ya koca maç? Arabesk şarkı sevdası var artık ultraslan da, bu da onlar gibi. Arda'yı ben çok özel bir şekilde sevmem ama sırf kafiye için ona laf atmak nedir bu tezahüratta? 2. kıtaya çok bi lafım yok ama ilk kıtanın rezalet olduğunu düşünüyorum. Böyle tezahüratlar olacağına en basidinden bir rerererarara denilerek bile gaza getirilir takım, taraftarın yanlarında olduğu hissettirilir. Gerçek taraftar bu değil benim gözümde. Gerçek taraftar bu...

    http://www.youtube.com/watch?v=xAft55zGEiM

    YanıtlaSil
  11. Muhakkak bir tepki vermeliyiz ancak böyle olmamalı.Özellikle Arda konusunda çok yanlış seçilmiş sözler bunlar.Biz de kızıyoruz sinirleniyoruz ancak Arda bunu haketmiyor bu yaşta bu sorumluluğu kaldırmak herkesin harcı değil.Arda'ya kaptanlıktan beri en başta kızanlardan biri benim, çoğu saha dışı davranışını beğenmiyorum ancak bu sezon 11 gol 19 asisti olan 23 yaşında kaptanlık pazubandı takan bir çocuktan bahsediyoruz..Başka şekilde tepkimizi gösterebiliriz.Basının ve febe medyasının gazına geliyoruz malesef bu bize yakışmaz başta bu RUHA yakışmaz..Bende az sonra stada gidicem ve bu sözleri haykırmicam(febe maçında da sesim yok olana kadar bağıran birisi olarak söylüyorum bunu)Bence biraz da kendilerine beste yapıp kendilerini protesto etmeli bu taraftar...Üzülerek söylüyorum ki bu profil Galatasaray taraftarına yakışmıyor..

    YanıtlaSil
  12. @SiriusJames

    Fener maçında "SUSMAK ÖLDÜRÜR" denildi maç öncesi fakat söylendiği gibi oldu ve SUSMAK ÖLDÜRDÜ! Golden sonra bütün tribünler sustu, maç öncesi herkes (Sokak dahil) alkol komasına girdi. İçmeyi bilmiyorsan içmeyeceksin arkadaşım, Sokak'taki tekel bayi 3 kamyon bira sattığını söylüyor.

    Tribünün arabesk beste konusunda ise nedendin bilinmez, son 3-4 senedir tam gaz arabesk devam ediyor. Ekmekleri tuza bananlar, ağızlarını musluğa dayayanlar.. ultrArabesk oldu artık maalesef..

    RE RE RE RA RA RA Bir Ruhtur yazımız vardı blogumuzda belki okumuşsundur, saçma sapan şarkılardan ziyade yerinde ve doğru zamanda RE RE RE RA RA RA çekmek en büyük ve en güçlü tezahürattır diye belirttik.

    Yeri gelicek oynaması için Arda'yada laf söylicez, Jo'yada söylicez, Elano'yada söylicez. Söylemiyormuyuz? Benim Arda'yla herhangi bir derdim yok. Bana saha dışında yaptıklarıyla (özellikle açıklamaları) antipatik gelmeye başladı son iki yıldır. Tutturmuş bir İngiltere sevdası, iki yıldır aynı şarkıyı söylüyor. Gitsin görsün bakalım, televizyondan izlendiği gibimiymiş Premierlig.

    YanıtlaSil
  13. Aynı şeylerden bahsediyoruz yukarıdaki yorumuna göre ilk 3 paragrafa bakarsak, hatta 4 de olur. Ama beni anlatmak istediğim bu tezahüratın sırası değil, destek zamanı şimdi...

    YanıtlaSil
  14. Kapalı tribünde "Hoşgeldin Diyarbakır", "Acıtmıyor canımızı yitip giden hayaller, öldürdü bizi sahadaki ruhsuz yürekler" pankartları asılmış. Rezillik resmen. Maç öncesi Diyarbakırlı futbolcuları çağırdılar ve alkışladılar.

    Diyar-Diyarbakır diye tezahurat yapıyorlar. Kapalı'ya Diyarbakır Türkiye'dir açıldı. Şu hayatım boyunca kimseyi küçük görmemişimdir fakat tek kelimeyle "cahillik".


    Polat bugünden sonra uA denen rezil insanlar topluluğunu yoketmelisin. Şimdilik ilk işin bu olmalı. Umarım yeni stadımızda bu rezilleri görmeyiz. Yazıklar olsun...

    İyi gün taraftarı uA denen grup !

    YanıtlaSil
  15. Galatasarayın tek sorunu değişen ve Fenerbahçelileşen taraftar profilidir. 14 sene bekleyen böyle bir beste yapmaz zaten. Ligdeki en iyi taraftarı olan takım lider, en çok para yatıran taraftarı olan takım ikinci, en ateşlisi (bazen kendi ateşiyle yandığı için) üçüncü, takımı iyi taraftarı berbat takımımızda dördüncü maalesef

    YanıtlaSil
  16. bu tezahüratı yapanlardan utanıyorum... galatasarayı anlamamış insanlar

    YanıtlaSil
  17. burda sinema cart curt die yazılan saçma tezahuratın soylenmesı için satır satır reklam yapanlar yarın bigün nası buyuk kaptan arda turan die tezahurat yapıp attıgı gollere yüzsüzce seviencek çok merak ediyorum...kaybedılen puanlara yapılan bi tepkı sırasında o maclarda oynamayan bi oyuncuya hemde "ardaya" bu şekilde bi tezahurat yapmak acizliğin gostergesi bunu soylemek şuursuzluk bunu soyleyın dıe mıllete telkın vermekte hainlikten başka bişey değildir..adamın birinin oraya kafiye olsun dıe yazdıgı sınema kelımesı dırek olarak ardayı hedef alan ve onun beynını kemıren bi tezahurattır.bunu soylemeyı bırak bole 1 sey yapmayı aklından bıle gecıren bnm gozumde taraftar fln diildir..bnm dusuncem kımsenın umrumda olmayabılır ama bnm gıbı dusunenlerın cogunlukta oldugunu soylemek isterm..

    YanıtlaSil
  18. ''peşindeyiz'' bestesi ve bu bestenin aynı tribünden çıkmış olması gerçekten traji komik.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0