İstek ve Protesto..

Bu haftasonu evimizde oynayacağımız Diyarbakırspor maçında çok özel bir süprizin yanı sıra anlamlı bir protesto bizleri bekliyor. Yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından bir çok eleştiriye ve tepkiye maruz kalan teknik direktörümüz Frank Rijkaard'a ithafen "Stay with us, Frank" pankartı açılması planlanıyor, bekleniyor. Bu pankartın yanı sıra son haftalardaki oyuncuların isteksiz, ruhsuz mücadelesinin yanı sıra alınan kötü sonuçlara bir tepki gelecek. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan tarafından yapılan açıklamaya göre, mücadelenin ilk beş dakikasında taraftarlar sessiz kalarak oyuncuları protesto edecekler.

2 yorum:

  1. Düşünce çok güzel ama slogan olmamış. Stay with us deyince sanki kendi gitmek istiyormuş veya kulüp göndermek istiyormuş da, taraftar da kalmasını istiyormuş gibi olur. Daha iyi bir slogan bulunabilir bence. In Rijkaard We Trust olsa bile iyidir, ama bu olmasın.

    YanıtlaSil
  2. Sanırım o da olacak.

    Sana güveniyoruz ve bizimle kal Frank Rijkaard tarzında birşey bekleniliyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0