Son Şans..

TURKCELL Süper Lig
29. Hafta
GALATASARAY - Diyarbakırspor
11 Nisan Pazar @ 19.00
Ali Sami Yen Stadyumu
Galatasarayımız kötü gidişe dur demek için haftasonu evinde ligin güçsüz ama tehlikeli ekiplerinden birisi olan, kümede kalma savaşı veren Diyarbakırspor'u ağırlıyor. Galatasarayımızda sakatlığı biten Arda Turan mücadelede forma giyebilecek iken geçtiğimiz hafta sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Milan Baros ve Caner Erkin görev verildiği takdirde bu mücadele de yerini alabilecekler. Kırmızı kart cezalısı olan Barış Özbek ve sakatlık sonrası özel fizyoterapi çalışmaları devam eden Harry Kewell ise mücadele de forma giyemeyecek. Son beş haftada sadece bir galibiyet alan ekibimiz bu maçı kazanarak kötü gidişe dur diyecek ve şampiyonluk yolunda son haftalara iddiasını sürdürecek.

4 yorum:

  1. Topal, Sarp, Barış, Ayhan 4'lüsünden çıkacak bir 2'li orta sahayla oynadığımız sürece kazanmamız şansa kalmıştır diye düşünüyorum. En iyi defans hücümdur. Şahsi görüşme kadro şöyle olmalıdır ;

    Leo Franco

    Uğur Neill E.Güngör H. Balta

    Sabri Elano Arda

    Keita Santos
    Baros

    Uğur'a güvenilmeli, Santos'a hala şans verilmeli, Sabri kesinlikle ortasahada denenmeli. Ortasaha'nın defansif gücünün azaldığı eleştirisi gelebilir ancak ben Sabri ve Elano'nun (eğer gerçekten isterlerse) o bölgeyi domine edebileceğine inanıyorum. Bu arada Arda kesinlikle serbest adam olarak oynamamalı, herkesin bir görevi olmalı.

    YanıtlaSil
  2. Bir şey daha eklemek istiyorum. Sezon sonunda şu oyuncularla yollar kesinlikle ayrılmalıdır :

    1-M.Sarp
    2-G.Zan
    3-B.Özbek
    4-M.Topal
    5-A.Akman
    6-Joao Silva

    Serkan Kurtuluş'un hala vakti var. Emre Çolak'a daha fazla şans verilmeli. Keza yine Cem Sultan ve Çetin Güngör yavaş yavaş denenilmeli. Şu şu kişiler transfer edilmeli diyemeyeceğim zira diğer takımları pek takip etme imkanım olmadı. Ama Sercan Yıldırım'a hayır diyemem. Ve hatta belki de Neill defansın önünde denenip seneye Ali Turan bu bölgeye kaydırılabilir.

    YanıtlaSil
  3. @Serhat Mustafa Sarp niye gitsin veya Mehmet Topal. Birlikte oynamadıkları sürece fazla sırıtmıyorlar. Türkiye'nin en iyi ön liberoları onlar sonuçta

    YanıtlaSil
  4. @Advanced Playmaker

    Mustafa Sarp : Galatasaray'da oynayacak bir orta saha oyuncusunda bir miktar da olsa teknik olması gerekiyor diye düşünüyorum. Açıkcası haa babam koşabilen bir adam bence yeterli değildir bu takım için. Mustafa'dan aralara toplar atmasını beklemiyorum ama en azından isabetli ve ileriye doğru(sağa sola değil) toplar atmasını beklerim. Ayrıca mental olarak da yeterli görmüyorum. ne yalan söyliyeyim Saidoo çok daha iyiydi.

    Mehmet Topal : Bence yeteri kadar şans verildi. Uzun boylu, fizikli bir arkadaş ama hala panik ve hala enine paslar veriyor. Yine aynı şekilde Mehmet'te de yeterli teknik olduğunu düşünmüyorum. Mental olarak kalbur üstü bir durumda ama düşündüklerini yapamadıktan sonra malesef işe yaramıyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0