2010-2011 | Mustafa Pektemek

Galatasarayımızda yerli forvet için arayışlar, alternatifler devam ediyor. Genç, potansiyeli yüksek ve iyi bir forvet almak isteyen ekibimizin ilk hedefi Gençlerbirliği takımının genç yıldızı Mustafa Pektemek. Daha evel bir çok kez oyuncu için teklif yaptık fakat devre arasında takım kimyasını bozmak istemedikleri için genç oyuncu için görüşmeleri sezon sonuna sarkıtmıştı başkent ekibi.. Son günlerde epey ayyuka çıkan Barış Özbek<-->Mustafa Pektemek takası yavaş yavaş gerçekleşmeye doğru gidiyor. En son Ankara ekibine Barış + para olarak bir teklifimiz oldu. Gençlerbirliği takımı ise bu teklifi sıcak karşıladı ve onlarda kendi aralarında görüşmelere başladılar.

Genç golcünün hiç kuşkusuz en büyük artısı hücumsal anlamda forvetin heryerinde oynayabilmesi. Sağ/sol kanatta oynamasının yanı sıra forvetin ortasında oynaması genç oyuncunun çok yönlü bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Genç ve yüksek potansiyelli olmasıda transfer edilmesinde yarar sağlayacağına bir gösterge.. Yedek kalmayı dert etmeyecek, görev verildiğinde oynayacak veya alternatif olarak ilerideki üçlüye iyi bir yedek olacak bir isim Mustafa Pektemek. Hava toplarındaki hakimiyeti, top tekniği gibi artı özellikleride mevcut. Türkiye'de alınabilecek en ideal forvet olarak göze çarpıyor Pektemek. Avrupa Kupaları'na gidecek olan Bursaspor'dan Sercan-Volkan-Ozan üçlüsünü kopartmak için en az 15 milyon euro lazım Türkiye şartlarında. Bursa vermez bu oyuncuları artık kolay kolay, Mustafa ise iyi bir alternatif, geleceği parlak bir forvet olabilir. Barosvari bir oyuncu olması sisteme uyum sağlaması ve sistemin çarklarının dönmesine engel olmaması adına sevindirici. Zaten bu sene ki transfer politikası, Frank Rijkaard'ın kafasındaki sisteme uyan isimlerden ve bu sistemin çarklılarının dönmesine katkı sağlayacak isimlerden oluşacak. Pektemek'te bu tanıma birebir uyan bir isim hiç kuşkusuz..

5 yorum:

  1. satacaksın ardayı alacaksın gökhan inler emana ikilisini

    YanıtlaSil
  2. geçen sene verdiğimiz serkan alpaslan ikilisi inşallah bu tarnsferin olmasında etkili olur.bedava verdik.en azından bu transfere etki etsin.

    YanıtlaSil
  3. Alınırsa muhteşem olur. Ne zamandır sağlam Türk forvetimiz yok.

    YanıtlaSil
  4. selam fcn. son havadisler doğru mu ? Yani anlaşmanın olduğu doğrultusunda ? Umarım olur bu çocukta iş var...

    YanıtlaSil
  5. bugun cavcav pektemek 2sene daha bizde olacak dedi herhangi bir olumsuz gelişme mi var?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0