Önce Çatıya, Sonra Size..

"Sizler taraftarsınız bunları sizlere belirtmemde ve sizlerinde kamuoyu yaratmanızda fayda var. Bu stadın kapaklarının takılmaması için uğraşan bir zihniyet ve belli bir kesim var. Bu kapakların takılmaması istemeyen kesim sizlerinde tahmin edeceği üzere Fenerbahçe camiası ve Aziz Yıldırım. Biz bu platformda sizleri temsil ediyor ve sizin sesinizi iletiyoruz. Fakat sizlerde bizi lütfen yalnız bırakmayın, arkamızda olun. Ne yapın, edin gereken kamuoyu baskını oluşturun ki bizlerde sesimizi onlara karşı daha rahat yükseltebilelim."

Işın Çelebi
Galatasaray Genel Sekreteri
Aslantepe Spor Kompleksi Tanıtım Toplantısı Sonrası

İsteseniz de, istemeseniz de; engel olmaya çalışsanızda o kapaklar ta-kı-la-cak! Önce çatıya, sonra istemeyen herkese tek tek takılacak hemde o çatının açılır-kapanır kapakları.. 2010-2011 sezonunun sonunda yapılacak ama öyle ama böyle takılacak. Sonra derler ki; Galatasaray camiası neden Fenerlileri sevmez? Türk futboluna yararı dokunacak olan, Türk futbolunun prestijini yükseltecek olan bir spor kompleksi ile kendi karakterlerinde bulunan eziklik kompleksi karışınca böyle oluyormuş işte.. Sevmemiz için hiç bir sebebimiz yok; nefret etmek için sebebimiz çok!

Önce çatıya, sonra size ;)

Not: Bir web sitesinin/blogun editörü olarak değil; bir Galatasaray taraftarı ve yıllarını bu renklere adamış birisi olarak Büyük Galatasaray Taraftarları olan sizlerden rica ediyorum. Bu konuyu dile getirin, dillendirin. Gerekli kamuoyu baskını oluşturalım. Biz sesimizi yükseltmedikçe onlar seslerini yükseltmeye, gerekli baskıları kurmaya devam edecekler. Sesimizi yükseltmenin, birşeyleri vurgulamanın tam vakti! Sessizliğimizi acizliğimiz sananlara öyle olmadığını göstermenin vakti geldi; geçiyor bile. Birileri bizim üzerimizden lobi faaliyetlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Branşlarda yetmemiş gibi birde tesisleşme alanında da bazı konularda lobisini kullanmak isteyenlere karşı çıkmamız gerekmektedir.

Unutulmasın ki; TÜRKİYE'dir GALATASARAY !

4 yorum:

  1. gerçekten çok güzel bir yazı
    bizim de taraftar olarak görevimiz gerekli tepkiyi vermek

    YanıtlaSil
  2. o kapaklar takılacak evet belki biraz geç olacak ama takılacak çünkü o kapaklar futbol karşılaşmaları veya konserler için değil olası istanbul depremi için takılacak.biliyorsunuz stadımızın oraya şişli etfal hastanesi taşınıyor inşaatı devam ediyor onun da.olası istanbul depreminde stadımız mobil hastane işlevi görecektir şişli etfalle de geçişler sağlanacaktır.bu mobil hastane işlevi için de o kapakların takılması kesinlikle gerekiyor ; onlar bir zorunluluk. saygılarımla

    YanıtlaSil
  3. ışın çelebi'nin bu sözlerinin kaynağını belirtirmisiniz?

    YanıtlaSil
  4. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

    böyle bir kural var yorumlar icin
    yazida da böyle bir bölüm geciyor
    "Önce çatıya, sonra istemeyen herkese tek tek takılacak hemde o çatının açılır-kapanır kapakları." bence degistirilmesi gerekir..
    hic yakismamis büyük GS taraftarina..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0