2010 - 2011 | Emre Güngör v3.

Galatasarayda ayrılık rüzgarları esmeye devam ediyor. Daha evel açıkladığımız gibi Emre Güngör'de takımdan ayrıldı ve Gaziantepspor'a transfer oldu. 2 milyon TL karşılığında transferi gerçekleşen Emre'ye yaptıkları adına teşekkür ediyor ve Gaziantep'te başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Emre Güngör.

2010 - 2011 | Emre Güngör v2. - 18 Haziran Cuma, 2010
2010 - 2011 | Emre Güngör - 4 Haziran Cuma, 2010

11 yorum:

  1. iyi hos ama kendini nesta zanneden servet ile cam adam gokhan varken bu genclerin gitmesi sacma degil mi.ki servet bey hala aciklamalar yapiyor ben kolay silinmem,satilmam gibisinden.anlamadim gitti.

    YanıtlaSil
  2. yine sil baştan takım kuruyoruz
    çok riskli çook

    YanıtlaSil
  3. ali turan, neill, servet, hakan 4 tane adam var ortada oynayacak. gökhan the cam adam'ı saymıyorum.

    Sol bekte oynayacak iki adam var hakan, çağlar
    sağ bekte oynayacak üç adam var sabri, ali turan, neill

    sabri servet neill sakatlansa boku yedik demektir. bu servet oynamazsa kesin arıza yaratır ayrıca. Keşke emre'yi kiralık verseydik uğurla beraber.

    Çağlar Hakan Ali Turan ve sağ bekte oynayacak adam yok. Serkan Kurtuluşu alacaklar herhalde takıma. Çeto filan var ama büyük ihtimal sakatlıklar fazla olursa Galatasaray bu sene forvette yaşadığını defansta yaşayacak.

    YanıtlaSil
  4. @thezehir,
    26 yasina gelmis adamin neresi genc daha, Emre Gungor futboluna daha hic birsey katamaz bundan sonra, pimi cekilmis el bombasi edasinda oynuyordu defansimizda. Cok, cok iyi oldu bu simdi, Teknik ekibe, ve yonetime tesekkurlr.
    Yolun acik olsun Emre. Basarilar.

    YanıtlaSil
  5. Emre gitti yaa... Ben Ne diyim Sana FR. yazık oldu bu adama... gencecik Fıstık gibi ve hızlı , Bir Türk Stoper... G.Saray Bir An önce topLantı yapmaLı bu Konuda...

    YanıtlaSil
  6. Emre büyük takım yükünü tecrübesini kaldıramadı kaldıramazda bu saatten sonra.Yaptığı saçma sapan hatalarla takımımızda oynamaması gerekirdi zaten yolu açık olsun.

    YanıtlaSil
  7. emre nin kalitesine lafım yokda sezonda 10 maç oynuyo onunda 5 inde sakatlanıp çıkıyodu inş düzelir bu sakatlığıda başarılı olur yanlız servetin acilen gönderilmesi lzm ben barselonada olsam maradona olurdum demiş artık zamanı geldi taraftar olarak adama gazı verdik adam kendini terry puyolla bir tutuyo kimse demiyoki 2 sene önce sivastaydın 2 önce terry ile puyol nerde bi söyle

    YanıtlaSil
  8. lucas neill dan sonra defans hattindaki en iyi adam oydu.kisa surede cok sey katti kendine,guvenilseydi daha da katardi.ayrica 26 genc degilmi.en az 5-6 sene orda oynacak adam iste.ayrica sacma sapan hatalar diyorsunuz trabzon macina kadar kac hatasi var bu adamin takimi yaktigi.servetler gokhanlarla oynariz ne guzel iste simdi.ali turan da isinir takima iki hata yapar yollarlar.sayin bakalim 2-3 sene de kac tane turk defans oyuncusu gelmis gitmis takimdan.

    YanıtlaSil
  9. bu arada mustafa pektemek ve veli kavlak konusunda hala ısrarcı değilsiniz heralde
    saygılarımla

    YanıtlaSil
  10. Adnan Sezgin'in nerede olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Yalanım yok tamamen tesadüf eseri öğrendim bu bilgiyi

    http://advancedplaymaker.blogspot.com/2010/06/adnan-sezgin-nerede.html

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0