2010 - 2011 | Haluk Yıldırım

Galatasaray Café Crown gelecek sezonun Türk rotasyonunu kurmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş Cola Turka'nın kaptanlığını 37 yaşındaki başarılı oyuncu Haluk Yıldırım gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giyecek.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması altında çıktığı 35 maçta 22 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu 7.4 sayının yanı sıra 4.3 ribaund ve 3.6 asist ortalamalarınıda istatistik hanesine yazdırmayı başardı. Başarılı oyuncuya hoşgeldin diyor ve Galatasaray'ımızda üstün başarılar diliyoruz.

6 yorum:

  1. Yuh diyorum ! tam basketbolda istikrar saglamaya başlıyoruz derken 37 yaşındaki bir oyuncunun transfer edilmesinin anlamı ne ? neden Cüneyt'le Hüseyin gitti o zaman ?

    YanıtlaSil
  2. Aynen benden de bir yuh istikrar diyoruz gençleşme diyoruz 37 yaşında adam alıyorlar bence çok büyük bir vizyonsuzluktur bu transfer umarım bu transferlerin devamı gelmez ve bu sezon ki ilk ve son vizyonsuz transfer olur

    YanıtlaSil
  3. haluk gorev adamidir.girer 5dk oynar gorevini yapar.ayrica faal turk oyunculari icinde en deneyimli ve en terbiyeli oyuncudur.oynamasin takimdaki genclerle antremana ciksin galatasaray a faydasi olur.bence iyi bir transfer.

    YanıtlaSil
  4. haluk iyi oyuncudur ya.abilik yapar hem takıma deneyimi yeter

    YanıtlaSil
  5. bence hoca bir yil oynatip yanina alacak haluk u.
    fakat bir ustteki haberle cok celiskili olmus :)

    YanıtlaSil
  6. Böyle fanatik Fenerli ve her maç Galatasaray taraftarıyla atışan bir adamı almak da ne demek oluyor yaw..

    Sadece bizim maçlarda o efendi kişilikten çıkıyordu beyefendi...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0