CANLI | Kleve 0 - 4 Galatasaray

Galatasarayımızın yeni sezonun ilk hazırlık maçını Kleve karşısında oynuyor. Ekibimiz mor forma ile sahada yer alıyor. Altyapıdan Emirhan Ergün ve Çetin Güngör ilk 11'de forma giyerken, yeni transferlerden Musa Çağıran'da ortasahada mücadele ediyor. Mücadelenin ilk yarısı 2-0 sonuçla sonuçlanırken ilk yarıda gollerimiz Baros ve Barış'tan geldi. İkinci yarıda kaleci Emirhan dışında farklı bir kadro ile mücadele eden ekibimize yeni katılan Lorik Cana 30 dakika forma giydi. İkinci yarıda rakip filelere iki gol daha bırakan ekibimizin gollerini Caner Öztel ve Mehmet Batdal kaydetti.

Emirhan Ergün, Sabri Sarıoğlu - Gökhan Zan - Hakan Balta - Çetin Güngör, Mustafa Sarp - Barış Özbek - Musa Çağıran, Aydın Yılmaz - Milan Baros - Arda Turan

23' İki oyuncudan sıyrılan Milan Baros plase ile durumu 1-0 yapıyor.
# Çetin Güngör savunmadan zaman zaman ileri çıkarak hücumda takım arkadaşlarına yardıma gidiyor.
# Savunmanın arkasına atılan topa Arda müthiş bir depar attı (yaklaşık 45 metre) ama Barış'a pas verirken savunma araya girdi.
# Emirhan ve Çetin bu dakikaya kadar oldukça iyi performans gösterdi. Emirhan 2 önemli atakta başarılı olurken Çetin gerek hücumda gerekse savunmada yaptıkları ile takımı adına önemli işler yaptı.
# Aydın'ın şık pası sonrasında Baros'un vuruşu kaleciden dışarıya gitti. Genç oyuncu geçen seneye nazaranla daha etkili görünüyor.
# Aydın'ın başlattığı kontarada genç oyuncu Barış'a atmak istedi fakat attığı pas(!) kaleciye gitti.
# Arda'nın yardımına savunmadan Çetin geldi, genç oyuncu içeri ortaladı Baros vuramadı.
# Mustafa'dan sol tarafa doğru uzun bir top Arda'ya, Arda dışarıya çıkarttı Barış vuruyor ve gol. Durum 2-0.
# Kleve takımı tehlikeli geldi, Kleber yakın mesafeden vurdu Emirhan başarılı.
# İlk 45 dakikanın son düdüğü geliyor. Milan Baros ve Barış Özbek imzalı goller ile ilk yarıyı Kleve karşısında 2-0 önde kapatıyoruz.

İkinci yarıda beyaz forma ile sahaya çıkıyoruz.
# Lorik Cana, Ali Turan, Serdar Özkan ve Mehmet Batdal ilk kez Galatasaray formasıyla mücadele ediyor.
# Emirhan, Ali, Servet, Ahmet, Serkan, Caner, Ayhan, Cana, Emre, Serdar ve Mehmet ilk 11'i ile sahaya çıkıyor ekibimiz ikinci yarıda.
# Mehmet Batdal sol kanatta topla buluştu pasını verdi Caner Öztel yerden düzgün vuruyor ve top ağlara gidiyor. Durum 3-0 oldu.
# Emre Çolak nefis bir pas verdi, Mehmet Batdal kafayı vurdu ama kalecinin üzerine gitti.
# Ali Turan hazırlık maçı olmasına rağmen son derece topa sert oynuyor. Başarılı oyuncu hava toplarında da oldukça etkin görünüyor.
# Mehmet Batdal santrafordan ziyade gezici forvet olarak hem sağ hem sol kanada zaman zaman çıkıp arkadaşlarını rahatlatıyor. İkinci yarıda 16 dakika geride kaldı ve genç oyuncu şuana kadar iyi bir performans sergiliyor.
# Mehmet Batdal bomboş pozisyonda kalecinin üzerinden aşırtmak istedi ama başarılı olamadı.
# Genç oyuncu Serkan mevkiisinin dışında sol bekte oynuyor ve şuana kadar herhangi bir hatası olmadı.
# Ali Turan zaman zaman ileriye çıkarak hücuma destek veriyor.
# Serdar Özkan'dan nefis bir arapası, Mehmet Batdal kaleci ile karşı karşıya kaldı hatta kalecidende sıyrıldı açısı daraldığı için Ali Turan'a çıkarttı fakat Kleve savunması araya girdi.
# Ali Turan'ın yaklaşık 40 metrelik pasında Serdar Özkan topla buluştu bomboş pozisyonda arkadaşı Mehmet Batdal'a bıraktı. Genç golcü topu boş kaleye yuvarladı ve durum 4-0 oldu.
# Cumhur Yılmaztürk
yeni transferimiz Lorik Cana'nın yerine oyuna giriyor. Başarılı oyuncu 30 dakikada göze batmayan bir oyun sergiledi. Ortasahada zayıf rakibi karşısında pas trafiğini kontrol etti, top dağıttı.
# Cumhur'dan çok güzel bir pas Serdar'a, genç oyuncu içeri ortaladı ama Emre'den evel savunma araya girdi.
# Cumhur ortasahada başlayan atakları Emre ile birlikte yöneten isim oluyor. Caner'de kanatta oldukça etkili bir performans gösteriyor.
# Caner rakibinden nefis sıyrıldı fakat ayağından fazla açınca kaleci Könnings devreye girdi ve topa hakim oldu. Mücadelenin artık son 5 dakikasına giriliyor.
# Ali Turan oynadığı bölgede ayakta rakip bırakmadı adeta. İleri çıkışlarıyla takım arkadaşlarına destek veren Ali güçlü fiziği ve sert futbolu ile ayakta rakip bırakmadı :)
# Ve mücadelede son düdük çalıyor. Galatasaray ilk hazırlık karşılaşmasını farklı kazanıyor.

4 yorum:

  1. Bugün gstv'den üyelik aldım. Kulüp taraftarına zaten ücretsiz sunması gereken bir hizmeti paralı sunarken bir de bu işi beceremiyor. Bütün gün güzel güzel izledim, maçtan önce alışverişe çıkarken kapattım www.galatasaray.com'u, geri geldim maçı izlemek için açmak istedim ve 1 saattir siteye giremiyorum. Kulüp bu hizmet için para alıyorsa üye sayısı kadar kullanıcıya yetecek kadar bandwidth sağlamak durumundadır o siteye. Siz yönetimle ilişkileri olan bir blogsunuz diye buraya yazayım dedim, lütfen bu sıkıntıyı iletin ve çözsünler. Gerçekten taraftara edilen büyük bir ayıptır bu ve Galatasaray camiasına yakışmayan bir durumdur.

    YanıtlaSil
  2. 19 numaralı formayı neden Cana'ya vermişler? O forma Kewell için de bizim içinde özel.Bu Kewell gelmiyor demek mi şimdi?

    YanıtlaSil
  3. øylesine dagitilmis formalar onlar :s hazirlik macinda numaralar ønemli degildir su anda... nr lar kesinlesince herkes kendisininkini giyer..

    YanıtlaSil
  4. Hazırlık maçlarında formalar farklı olabiliyor sanırım, Emre Çolak geçtiğimiz sezon 39 numara giyiyordu yanlış hatırlamıyorsam, bugün 52 numara giymişti. Kewell kalır umarım :(

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0