İlk Maçın Ardından..

Galatasarayımız sezonun ilk hazırlık maçını oynadı ve yeni transferlerden Çağlar Birinci dışında tüm oyuncularımız forma giydi. Sezonun ilk hazırlık maçında Almanya'nın Batı bölgesi takımlarından FC Kleve ile karşılaşan ekibimizde transferlerimizden Musa Çağıran ilk 11'de forma giyerken diğer transferlerimiz mücadelenin ikinci yarısında forma giydi. 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ettiğimiz zayıf rakibimiz karşısında kuşkusuz pek fazla dikkate alınamaz ama yeni sezona merhaba derken oyuncularımızda hazır olduklarını gösterdi. Kleve karşısında gelin hep birlikte bakalım yeni transferlerimiz ve genç oyuncularımız neler yapmış?

Emirhan Ergün: Genç kaleci mücadelede 90 dakika forma giyen tek isim oldu. Kleve ekibi pek fazla etkili ataklar bulmasa da genç kaleci rakiplerinin yarattığı pozisyonlarda başarılı oldu.
Çetin Güngör: Genç savunmacı zaman zaman yaptığı bindirmeler ile hücuma destek verirken, savunmada verdiği boşluklar ile sıkıntı yaşadı. Kademe anlayışı ve süratiyle dikkat çeken genç oyuncu iyi bir maç çıkarttı ve ikinci golün hazırlayıcılarından birisi oldu.
Ali Turan: Deneyimli oyuncu sağ bek olarak görev aldı. Zaman zaman ileri çıkışları ile rakip takım adına tehlikeli oldu. Özellikle attığı uzun paslar ile rakip savunmanın arkasına adam kaçıran Ali, oynadığı sert ve hırslı oyunuyla da rakip takım oyuncularını rahatsız etti.
Ahmet Kesim: Mücadelenin ikinci yarısında görev alan genç stopere pek fazla iş düşmedi. Oyuncunun tek pozisyonu Emre'nin açtığı ortaya vurduğu kafaydı fakat oda dışarı çıktı.
Serkan Kurtuluş: Genç oyuncu hiç alışık olmadığı mevkiide forma giydi. Sol bekte forma giyen oyuncu başarılı oyunu ile dikkat çekti. Zaman zaman ileri çıkışları ile Caner Öztel'i destekleyen genç oyuncu zayıf rakipleri karşısında etkili oldu.
Lorik Cana: Deneyimli oyuncu 30 dakika oynadığı bölümde çok göze batmadı fakat ortasahada pas trafiğinin akışını sağladı.
Cumhur Yılmaztürk: Genç oyuncu Cana'nın yerine oynadığı 15 dakikalık bölümde oldukça etkili oldu. Zayıf rakiplerinin karşısında kendisini göstermeye çalışan Cumhur attığı pasların yanı sıra kestiği toplar ile de dikkat çekti.
Caner Öztel: Genç oyuncu ikinci yarıda kanatta oldukça etkili oldu. Zaman zaman savunmasına da yardıma gelen Caner attığı golün yanı sıra girdiği pozisyonlarda da kanatta iyi bir alternatif olabileceğini kanıtladı.
Musa Çağıran: Genç oyuncu ilk kez Galatasaray formasıyla ilk 11'de maça çıktı. Ortasahada başarılı bir oyun ortaya koyan Musa kademe anlayışı ve ileriye attığı paslar ile dikkat çekti.
Serdar Özkan: Genç oyuncu kanatta oldukça dikkat çekti. Bir asist ile maçı tamamlayan Serdar, hızı ve tekniğiyle kanatta atılan uzun toplarda oldukça etkili oldu. Takıma uyum sağlamış olarak ve hazır göründü.
Mehmet Batdal: Genç golcü oyuncu güçlü fiziği ve tekniği ile rakip savunma için tehlike yarattı. Son vuruşlarda pek etkili olmayan oyuncu gezici forvet olarak zaman zaman kanatlara çıktı, rakip arkadaşlarından pas aldı, pas verdi. Kendisini biraz daha geliştirmesi gerek, oldukça etkili bir oyuncu olarak görünüyor.

1 yorum:

  1. Serdar Özkan bence dünkü maçın en iyisiydi.Ali Turan'da son golde mükemmel kaçırdı Serdar'ı.Topla oynayabilme özelliği var.Neill ile iyi birer ikli olabilir.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0