Seyrantepe'nin yeni sponsoru: ÜLKER

Galatasarayımızın yeni mabedi para makinası olarak çalışmaya devam ediyor. 2011 yılının Şubat ayından itibaren lig, kupa ve Avrupa maçlarını Aslantepe Arena'da oynayacak olan takımımız yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma gereğince yaklaşık 3.000 kapasiteli tribüne 'Ülker Aile Tribünü' adı verilecek. Bu anlaşma karşılığında kulübümüz yıllık 2 milyon 500 bin euro gelir kazanacak. Hatırlanacağı üzere daha evel Aslantepe Spor Kompleksi için Türk Telekom ve Pegasus Havayolları ile sponsorluk anlaşmaları imzalanmıştı.

7 yorum:

  1. yalnız bu aylar önce belliydi. bugün gazeteler düşünce haber olmasaydı keşke

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. @Spooky

    Evet, belliydi ama rakamı bilmiyorduk. Net birşeyler bilmeden birşey söylemekte pek doğru olmaz. ÜLKER daha evel bilinen birşeydi, Pegasus'u pek bilen yoktu bizler belirttik onuda :)

    YanıtlaSil
  4. yasin pehlivan,veli kavak ve diğer transferler ne durumda hangi mevkiler transfer yapılacak bilgi verebilirmisiniz veli ile yasin hakkındaki sorularımıza 1 aydır cevap vermiyorsunuz ne oldu olmadıysa olmadı deyin bizde meraktan kurtulalım tüm haberler gerçekleşecek diye birşey yok %70-80 gerçekleşsin yeter ama böyle beklemek inasnın sinirlerini bozuyor transferler konusun isim olmasada bir bilgi verseniz bizde haberdar olsak

    YanıtlaSil
  5. ya yönetim transferle hiç ilgilenmiyor ya da siz artık eskisi kadar bilgi alamıyorsunuz transferle ilgili..ama taraftar merak içinde ne olacak kim gelecek kimlerle görüşülüyor bunu merak ediyor ve sizden isteğimiz bizi transfer konusunda olup bitenlerden haberdar etmeniz..herkes karamsar herkes umutsuz bari birkaç iyi haber verin de geleceğe umutla bakmak için birkaç nedenimiz olsun ;)

    YanıtlaSil
  6. @ Transferlerde imza atılmasının ardından açıklama yapıcaz. Kendi yazdığımız haberlerde görüyoruz basın çarşaf çarşaf yazıyor özel (!) haberleri olarak.

    Veli ve Yasin konusuna gelince, stabil olarak duruyor herhangi bir gelişme yok. Rapid ile yapılan önanlaşma bozuldu. Defalarca aynı soruyu cevapladık, defalarca soruldu.

    YanıtlaSil
  7. Böyle anlaşmalar güzel. Kulüp kurumsal anlamda gelişiyor ancak sportif açıdan da güzellikler seyretmek ister bu gönül. Her yerde yeni formamızla ilgili abuk sabuk espriler görüyorum. Bekliyorum ki şu takım bu ağzı torba değil ki büzesin dediğimiz tayfayı sustursun. Avrupalı olmak nedir tekrar gösterelim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0