Dedikodu | Elano Blumer

Galatasaray'da transfer döneminde hareketli günler, saatler gerçekleşmeye devam ediyor. İstanbul'a gelmesinin üzerinden yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen herhangi bir sağlık kontrolüne girmeyen ve lisansı TFF'ye çıkartılmayan 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu için transferde gelişmeler mevcut. Galatasarayımızda gösterdiği performans sonrasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Elano, yaz aylarının başında Dünya Kupası'nda gösterdiği performans sonrasında Avrupa'da iyi bir piyasa yapmıştı. Hatırlanacağı üzere Elano, milli takımında 2 maçta 2 gol 1 asistlik performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Bir çok İtalyan, Alman ve İspanyol takımının ilgisini çeken Brezilyalı 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu için iki İtalyan takımı ile görüşülüyor. Elano için verilen tekliflerin ortak özelliği Galatasaray'ında ortasahada kullanmak istediği oyuncular olması nedeniyle oyuncu+para ve Elano+para olarak görünüyor. Uzun lafın kısası Galatasaray yapacağı ortasaha transferinde Elano'yu kilit rolde kullanacak. İlerleyen günlerde transferin detayları ve transferin hatları net olarak ortaya çıkacak.

21 yorum:

  1. Selam
    oyuncu+para ve Elano+para demişsin
    Anlayamadım ben bu cümleyi, Elano+para derken ne demek istedin?

    YanıtlaSil
  2. Kalsa birşey olurdu.. Daha iyi bir oyuncu alabilecek miyiz yerine ?

    YanıtlaSil
  3. Elano + para diyerek kalbime indiriyorsunuz, Diego gelirse yıkılır ortam.

    YanıtlaSil
  4. Diego = Elano + para olsa keşke :) Yoksa gitmesin Elano bence

    YanıtlaSil
  5. Misal veriyorum;

    Inter'den diyelim Sneijder'i alıcaz.
    Elano + Para vereceğiz.

    Yada Juventus'tan Tiago'yu alıcaz.
    Tiago + Para = Elano.

    Yeterince açık mı beyler? İki takım ile görüşüyoruz şu anda, net olarak.

    YanıtlaSil
  6. inter'den mariga, motta ve muntari, juventus'tan sissoko, giovinco, tiago ve poulsen radarımıza girmiş oluyor öyleyse.

    gerçi 9 milyon euro'ya inter'e gittiğini söyleyenlerde var.

    YanıtlaSil
  7. ya lincoln e demediğini bırakmayan renktaşlar,ondan 10 kat disiplinsiz Diego yu nasıl hevesle bekliyolar anlamıyorum.Geç gelme onda,kamptan kaçma onda,üstelik vukuatlarının haddi hesabı yok.Bizde ne zaman futbol adına,sadece sahada oynanan futbol konuşulur,o zaman diego gibi yetenekleri bekleriz buraya.Ama şimdi değil...

    YanıtlaSil
  8. görüşülen kulüpler inter ve juventus mu peki..bir aralar cska dan bahsediliyordu..eğer sadece ikisiyde interden muntari+para ya da juventustan tiago+para istemek veya diego ya karşılık elano+ az bişey para önermek ve orta sahaya bir oyuncu daha almak mantıklı seçenekler..sonuncu seçenek beni baya bir heyecanlandırıyor..keşke olsa..

    YanıtlaSil
  9. inter ve juventusla gorusuyoruz o zaman verdiğin örneklerden yola cıkarak :))

    YanıtlaSil
  10. inter'den muntari alınacak bence. daha sonra da bir 10 numara. başkan ilk 11'e 2 transferden bahsetti çünkü. 10 numara da fransa'dan olabilirmiş.

    YanıtlaSil
  11. Muntari+para olur bu transfer. Jenas olayı hakkaten yattı herhalde. Valla isterdim Jenas'ı.

    YanıtlaSil
  12. bence juve den melo interden mancini yada muntari için pazarlık yapılıyor ama mancinin olması daha ağır basıyor bence...

    YanıtlaSil
  13. İlginç bi durum eğer para+ veya para- sistemiyle yai takasla elanonun yerine takıma daha uygun bir üstdüzey sol iç ortasaha veya sağ iç ortasaha alınıcaksa anlarım bu transferi kısmende olsa elano yu isteyen klüplerin üst düzey olduğunu düşünürsek takasta alınıcak oyuncuda öyle olucaktır ama en ilginç i elanoyu direk para ile satıp onun kadar üst düzeyde bir oyuncuyu yine para ile almak için çabalamak olucak.Benim düşüncem eğer elano gidicekse alıncak 2 ortasaha ya birde oyunkurucu eklenmeli takas yapılıcaksa b2b biri yada oyunkurucu olmalı yine tercih ama yönetim hem elanoyu satıp hemde 2 ortasaha alırsa gidişat iyi olmaz hem ardanın ortaya gelmesi ile kanat rotasyonu tehlikeye girer hemde oyunkurucu rotasyonu diye bişi kalmaz.

    YanıtlaSil
  14. Umarım iyi bir paraya satar yerine iki tane komple orta saha alabiliriz. Bu arada kesin olarak açıkladığınız Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan transferleri ne oldu? neden cevap vermiyorsunuz bu sorulara? Resmen diyen sizdiniz?

    YanıtlaSil
  15. muntari gelse on numara olur ama ramazan ayı boyunca verim alamayız kendisinden o ayrı :) mourinho kızıyordu bu yüzden muntari'ye hatta

    YanıtlaSil
  16. @ GSROCK

    Bu soruyu daha kaç kere soracaksınız merak ediyorum? Yahu arkadaşım 50 kere hatta 500 kere açıkladık. Okumuyormusunuz, gıcıklığına mı soruyorsunuz? Her başlıkta aynı muhabbet dönüyor.

    Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan transferlerinde Rapid Wien takımı ile yapılan önanlaşma karşı taraf tarafından bozuldu. Sonrasında da oyuncuların attıkları 'önsözleşme' havada kaldı. Durum stabil olarak duruyor, öncelik yabancı transferlerinin.

    YanıtlaSil
  17. internette marquez'in bonservissiz olduğu dolanıyor acaba bu konuda herhangi bir girişim mevcut mu bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  18. Marquez ABD'ye gidecek. Henry'nin takımı ile anlaşma sağladı, yılık 5 milyon euro.

    YanıtlaSil
  19. geçenlerde elano ile ilgili bir haber yaptınız, istek (hatırlı bir istek) üzerine kaldırmıştınız. ne değişti ?

    YanıtlaSil
  20. Elano'nun lisansı çıkartıldı takımımızın 2010-2011 sezonunda oynayabilmesi için..

    http://www.tff.org/default.aspx?pageID=438&kulupID=3604

    YanıtlaSil
  21. Adnan Polat'ın İtalya'da olduğu haberi doğrumu ve doğruysa sebebi Elano satışı yada takası içinmi ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0