Dördüncü forma Ekim ayında satışta..

Galatasarayımızın bu sezon giyeceği formalar geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Geçen sezon giydiğimiz parçalı forma aynı kalırken iki alternatif forma olarak mercan ve arslan forma satışa sunulmuştu. Tanıtımda ise ilerleyen tarihlerde bir formanın daha tanıtılacağı söylenmişti. Bu formanın ise Ali Sami Yen'de ilk giyilen forma olduğunu gerek daha evel blogumuzda belirtmiş, gerekse dost blogumuz GS Formaları tarafından Alican belirtmişti. Okan'ında hayal gücü ve tasarımlarıyla hemen hemen gelecek aylarda çıkacak olan formamız belirli olmaya başladı.

Aslantepe'de oynayacağımız iç saha maçlarında Ali Sami Yen'e veda, Aslantepe'ye merhaba formalarıyla mücadele edeceğimizi belirtmekte fayda var. Bazı reklam manyakları düz sarı veya düz kırmızı formanın çıkacağını belirtmişler fakat en doğru ve en net bilgileri gerek blogumuzdan gerekse bu işin üstadı olarak nitelendirebileceğim Okan ve Alican kardeşimden alabilirsiniz. Alican yazmıyorsa gerçekliği yoktur, kısacası bu kadar basit. İşte gelecek aylarda satışa çıkacak ve Şubat 2011 tarihinden itibaren oynayacağımız Aslantepe'de giyeceğimiz formamız şu şekilde olacak..

1 yorum:

  1. Bana da az önce Ekim'de çıkacak diye mail geldi bir arkadaştan. Sanırım reklamını çeken ekipten gelmiş bilgi. Az önce yazdım bloga, kesin değil diye girmiştim bilgiyi, ama siz de yazınca kesinlik kazandı sanki...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0