FCN BLOG | Duyuru

2008 yılının Aralık ayında açılan ve 2009 Haziran tarihinden itibaren bugüne kadar ciddi bir biçimde blog alemine giriş yapan ve yaklaşık olarak 1 milyon 200 bin kişinin ziyaret ettiği, 2 milyon 100 bin kere görüntülenen FCN Blog önümüzdeki yayın döneminde konsept değiştiriyor. Bugüne kadar ağırlıklı olarak Galatasaray üzerinden yayın hayatını sürdüren Fossacimbom Blog ekibinde yeni yayın hayatında daha çok araştırma, daha çok analizleri bulabileceksiniz. Yaklaşık iki aydır blogumuzun konuk yazarı olarak yazan Nejat Sayman'da gelecek yayın hayatında bizlerle birlikte olacak. Galatasaray basketbol takımının eski antrenörü Cem Akdağ'ında gelecek yayın döneminde bizimle olma ihtimali bulunuyor, şimdilik coach ile herhangi bir resmiyet gerçekleşmedi. İlerleyen günlerde Cem Akdağ'ında bloga katılmasını bekliyoruz.

Yine ağırlıklı olarak Galatasaray blogu olarak yayın hayatına devam edecek olan FCN Blog ekibinde 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren düzenli olarak görecekleriniz aşağıda yer alıyor. Sizlerinde görmek istediği bölümler ve kategoriler mevcutsa yorum bölümünde belirtiniz.
  • Rakiplerimizin değerlendirmeleri (UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig)
  • Turkcell Süper Lig'in haftalık değerlendirmesi
  • Oyuncu analizleri ve tanıtımları
  • Galatasaray tarihi ve efsane oyuncular

6 yorum:

  1. gittikçe profesyonelleşiyorsunuz. bunun sonu reklamlı & paralı bir spor sitesi olmak sanırım? bu kalitenizi korursanız sorun yok, ama o potaya girdikten sonra diğerlerine benzerseniz yakın bir arkadaşımı kaybetmiş gibi üzülürüm.

    YanıtlaSil
  2. @ Cambaz

    Reklam almayı düşünüyoruz aslında fakat transfer haberleri girdiğimizden ötürü 'reklam için yapıyorlar' tepkisinden çekiniyoruz. Gelecek günlerde blogumuz zaten .blogspot.com uzantısından değil farklı bir domain adından yayın hayatına devam edecek.

    YanıtlaSil
  3. Reklam alma konusunda destekliyorum. Her emeğin bir karşılığı olması gerektiğine inanıyorum. Elbet de yaptıklarınız para için değil, gönül verdiğiniz bu takım için ancak zamanınızdan ve belki de naktinizden ayırarak yaptığınız bu güzel çalışmaların karşılığını almanızda fayda var. Ancak lütfen benzer spor sitelerine dönmeyin ilerleyen dönemlerde. Ayrıca bir öneri daha, her reklamı almayın. Seçici olursanız hem geliriniz ona göre belirlenir hem de takipçilerinizi kaybetmezsiniz.
    Başarılar FCN, sizi seviyoruz.

    YanıtlaSil
  4. eğer elinizde imkan varsa sene içinde A2 takımının maçlarını ve oynayan oyuncularını değerlendirirseniz iyi olur

    YanıtlaSil
  5. Genç takım hocaları ve oyuncularıyla röportajlar çok iyi olur. Hiç tanımıyoruz a takıma yükselene kadar... Ayrıca sözleşme durumları, transfer şartları gibi detayları için de bir kategori yaparsanız aklımıza gelen her ismi zikretmemiş oluruz iyi olur... elinize sağlık, bir de ''gelgidersin'' gibi bazı oyuncuların maç içi hareketlerini gösteren videolar eklenirse gelecek dönem güzel olur.

    YanıtlaSil
  6. Turkspor.net gibi mayolu ve iç çamaşırlı kadın, müstehcen 18+ vb. reklam almayında :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0