Altyapı | Grubu lider tamamladık.

Galatasaray U-15 takımı efsanevi oyuncumuz Hagi'nin düzenlemiş olduğu 'Doğunun Yıldızları' turnuvasında bugün oynanılan son grup maçında Academia Puskas takımı karşısında Berk Yıldız'ın golüyle 1-0 galip geldi ve grupta 7 puanla lider olarak yarı finallere katılmaya hak kazandı.

35 dakikalık olmak üzere iki devre halinde oynanılan müsabakada 57. dakikada genç oyuncu Berk'in attığı gol ile Galatasaray mücadeleyi kazanırken grubun diğer maçında Dinamo Kiev karşısında Legia Varsavo aldığı 2-0'lık galibiyet ile adını bir üst tura yazdırdı. Galatasaray U-15 takımının rakibi bugün saat 18.00'de oynanılacak maçlar sonrasında kesinlik kazanacak. Galatasaray U15 takımının rakibi çok büyük bir olasılıkla Academia Hagi takımı olacak. Academia Hagi takımı B grubunda oynadığı 2 maçta 3 puan alırken ikincilik için mücadele ettiği Dinamo Moskova karşısında geçtiğimiz gün 2-0lık galibiyet alarak sıralamada bir üst basamağa çıktı. Academia Hagi takımı bugün saat 18.00'da grupta puanı bulunmayan Levski Sofia takımı ile mücadele edecek. B grubunun yenilgisiz lideri Partizan ile grupta ikincilik mücadelesi veren Dinamo Moskova ile grupta son maçında karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0