Maç Günü | İlk maç, ilk galibiyet!

Ligin ilk haftasında Sivasspor deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray, ligin ikinci haftasında son şampiyon Bursaspor'u evinde ağırlıyor. Oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla bir türlü istenileni veremeyen Galatasaray'da hedef evimizde oynayacağımız ilk maçta ilk galibiyetimizi almak. Galatasaray bu sezon hatırlanacağı üzere evinde oynadığı iki maçta da iki beraberlik aldı.

Sivasspor karşısında mücadelenin başında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan ve maçtan yenik ayrılan temsilcimiz zorlu Bursaspor maçında galip gelerek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Milan Baros'un ilk 11'de oynayacağı mücadele de sakatlıklarından dolayı Pino ve Sabri'nin forma giymemesi bekleniyor. Lorik Cana ve Elano Blumer'in durumu ise maç günü belli olacak. Mücadeleyi Abdullah Yılmaz yönetirken, Lig TV naklen yayınlayacak.

SPOR TOTO Süper Lig
2.Hafta
GALATASARAY- Bursaspor
22 Ağustos Pazar, 21:00
Ali Sami Yen Stadı

42 yorum:

  1. Bu fotoğraf maç öncesi mi maç sonrası mı?
    Bi de bu oyunu gördükten sonra ne yaparız,geleceğe nasıl umutla bakarız bilinmez bir şey.
    Boktan bi Ukrayna takımı bize korkulu anlar yaşattıysa,Bursa maçını izlememek sağlığım açısından daha iyi olur diye düşünmekteyim.Ama dayanamayıp izlicem tabiki.
    Bi de dünkü Fener'in halini gördük.Emre olmadığı zaman,orta sahada box to box oyuncu olmadığında hiç bi şey yapamıyor artık takımlar.
    kesinlikle gerçek bir orta saha ve bir kaleci lazım bize.Acil.

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraf maç öncesinden.

    YanıtlaSil
  3. bu maç bizim için hezeyan olacak bence şu oynana futbolla hiç ümidim yok açıkcası dün gördümki aykut ve ayhan kesinlikle kenarda olmalı gerçi onlarsızda zor ama genede onlarlı takımdan daha iyi olur burası kesin.bursa maçı kadrosu bence şu şekilde olursa belki bir beraberlik çıkarabiliriz.

    UFUK

    ALİTURAN - NEİL - SERVET - SERKAN KURTULUŞ

    LORİK CANA - MUSA ÇAĞIRAN - MUSTAFA SARP

    KEWELL - BAROS - ARDA

    YanıtlaSil
  4. Sağlığım için izlemeyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. Valla bana sorarsanız ayhan elinden geleni yapıyor.
    Elbetteki çok iyi değil, elbetteki gönlümüzden geçen orta saha ayhan değil ama adam çabalıyor.

    Ayhana kadar sormak lazım. Hakan Balta, Ali Turan ne yapar bunlar. GS futbolcusu olmak bu kadar kolaymış meğerse. Keşke futbolu bırakmasaydım bende girerdim bu takıma her halde :)

    YanıtlaSil
  6. bekleyin sebze meyve fiyatları düşünce futbolcu fiyatlarının da bunlara paralel olarak düşmesi bekleniyor!!!
    bir de siz biliyormusunuz bu fubolcular parayla alınıyor yani herkes parayla alıyor biz eşantiyon olarak almayı düşünüyoruz...
    bakın birkaç senedir yaptığımız bu gelir gideri düzelttik...sadece oynayalım Galatasaray adı ligmizde geçsin yeter...
    hem hangi takım bizim kadar başarılı ve kupa sahibi ki!!!
    kupa dedim de aklıma geldi artık açık artırmayla kupalarımızı da satıp Galatasaray'ımıza yeni bir gelir kapısı daha açacağız...
    Bekleyin güzel günler geliyor..ikinci lige düşsek önemli değil güzel günler göreceğiz...yakında 2012'nin 10 sene sonrası rüya takımızla huzurlarınızdayız...!!!
    (Allah'ım Yarabbim Ya!!Sen sabır ver...)

    YanıtlaSil
  7. Aykut

    Serkan - Neill - Servet - Hakan

    Mustafa - Cana - Barış

    Kewell - Baros - Arda

    Bu kadro maçı koparır.

    YanıtlaSil
  8. sorunlar belli rıjkaard mutsuz,futbolcularla arasında kopukluk var bu belli nedenleri falanı filanı şimdilik unutalım(nedeni belli unutmadık düzeltemeyeceğimiz için o koltuklardan kaldıramayacağımız için şimdilik askıyaaldık)

    tablo belli bu yıl bi yerlere gelecekse bu takım yabancılarla değil türklerle gelecek kadro yapısı bu bugün için.demekki neymiş rıjkaard acilen gitmeliymiş bu bir.(rıjkaardın gözünden şunu okuyorum yeter lan bıktım bunlardan defolup gitsem de kurtulsam bir an evvel.adam haklı) o yüzden acilen kopmuş hoca-futbolcu bağlarını yeniden inşaa etmek için oyuncuşların sahadışı kafalarını rahatlatmak için,türk yoğunluklu ve kalitesi belli olan bu takıma ya saygı duyulacak bi türk hoca yada hırs küpü futbolculara en zor şartlarda bile motivasyonun kralını sağlayacak bi adam getireceksin.futbolcu teknik adam arasındaki bağ bi kere kopmuşsa o futbolcu hocasına inanmıyorsa güvenemiyorsa isterse dünyanın en iyi oyuncuları olsun istedikleri kadar profesyonel olsunlar olmaz doku tutmaz.şu takıma 5 adam alsan ne değişecek 2 maç o kadar sadece 2-3 maç bi çıkış sonra yine düşüş temel kökten zarar görmüş çünkü.en temel sorun en yukarda da oraya çok girdik gerek yok bi daha.o isteğimiz olmayacağı için eldeki imkanlarla en iyisi bu bana kalırsa.hoca gidecek herşey değişecek yok öyle bi şey o iki kıstasa bakarak seçilecek bi hocanın ancak ayağa kaldırma şansı olur bu takımı o kadar yoksa zaten unutun bu seneyi.ben rıjkaardın gitmesinden yanayım.dediğim o inanma meselesi olsaydı sahada ne sonuç olursa olsun rıjkaard kalsın derdim ama rıjkaard bıkmış bana ne bıkmasaymış diyenler olabilir ama o işin başka tarafı vereceği şey az bana kalırsa artık bu takıma geçen seneki motivasyonu yok herifin bu çok belli devrimler kanlı olur derler evet ama o devrimler için en başta devrimcileriin inançlarını kaybetmemeleri lağzım rıjkaard bunu kaybetmiş ben öyle görüyorum.o yüzden gitmeli lanet olsun ki o ednanlar yayıla yayıla otururlarken rıjkaard gitmeli daha fazla üzülmemek isitiyorsak o da bizde...

    YanıtlaSil
  9. bursadan sonra eskişehir deplasman oy oy oy rıjkaard uçtu agalar uçtu...

    YanıtlaSil
  10. Hiç kimse neden Neill'i sağ beke, Ali Turan'ı stoperde düşünmüyor çok merak ediyorum :S

    YanıtlaSil
  11. Evet biliyorum burasi yeri degil ama Misimovi isteksiz oldugu icin ve artik gidecegi kesin oldugu icin kadroya dahi alinmadi arkadaslar .. wolfsburgda munihe gitmeyen oyuncular listesinde bulunuyor bu arada bild de misimovicin Schalke yada Galatasaraya gidecegi icin kadroya alinmadigi yazildi menejer istekli futbolculara ihtiyacim var demis

    YanıtlaSil
  12. Bu maçta da şüphelerim yok değil. 3 puan alma olasılığımız bence %15-20 felan. Takıma transfer şart. Bu herkes diyor(Başkan dahil). Ama icraat yok.

    Misimovic konusunda bir gelişme var:

    http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=127095

    Misimovic için umutlar tükenmedi (20.08.2010)

    Galatasaray’ın gündemindeki Boşnak orta saha oyncusu Misomovic için umutlar tükenmedi.
    Wolfsburg Kulübü Sportif Direktörü Dieter Hoeness, dün Alman basınına yaptığı açıklamada Juventus’un yıldız futbolcusu Diego’nun transferi için Juventus’la anlaşamamaları yüzünden Misimovic’i satmaktan vazgeçtiklerini açıkladı.

    MISIMOVIC’IN MENAJERİ: “BU İŞ DAHA BİTMEDİ” DEDİ
    Ancak bugün Zvjezdan Misomvic’in menajeri Christian Hauser, Radyospor’da Özgür Sancar’la Spor Kazanı Programı’nda yaptığı açıklamada umut dolu mesajlar verdi.

    Misimovic’in Galatasaraya’ın teklifini çok ilginç bulduğunu ve İstabul’da futbol oynamaya sıcak baktığını belirten Houser, “Galatasaray yetkilisiyle ben ve ortağım Mr. Fali Ramadani görüştük. Galatasaray çok büyük bir kulüp. Bizim açımızdan hiçbir sorun yok. Galatasaray Avrupa’nın sayılı kulüplerinden biz teklife çok sıcak bakıyoruz” dedi.

    ŞARTLAR ZOR GÖZÜKÜYOR AMA HİÇBİR ŞEY İMKANSIZ DEĞİL
    Wolfsburg’un Juventus’tan Diego’yu transfer edememesi nedeniyle transferin tıkandığını hatırlatan Hauser, “Ama her zaman bir şans vardır. Galatasaray çok büyük bir kulüp ve verdikleri teklif gerçekten çok ilginç. Şu an ki şartlar zor gözüküyor; ancak bizim 10 gün daha süremiz var. Önümüzdeki hafta yeni bir görüşme yapılacak ve biz durumu yeniden ele alacağız. Hiçbir şey imkansız değildir” dedi.

    GALATASARAY’IN TEKLİFİNİ YENİDEN GÖRÜŞECEĞİZ
    Christian Hauser, Birkaç gün içerisinde her şeyin tersine dönebileceğini vurgularken, “Şimdi iş Diego’nun Wolfsburg’a transferine kilitlendi; ancak başka çözümler üretilebilir. Şu anda bu transfer kesin olmayacak ya da olacak diyemem” şeklinde konuştu.

    GALATASARAY’IN TEKLİFİNİ ÇOK İLGİNÇ BULUYORUZ
    Fali Ramadani’nin bu konuda temaslarını sürdürdüğünü ifade eden Hauser, “Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Sezgin’in de bu transferi çok istemesi elbette bir etken. Galatasaray zaten herkesçe bilenen Avrupa çapında bir kulüp, üstelik teklifleri gerçekten çok ilginç. Schalke’de bir teklifte bulundu; ama Galatasaray’ın her zaman şansı var. Bu transferin şu an için kapanması söz konusu değil” diyerek sözlerini tamamladı.

    Radyospor

    YanıtlaSil
  13. aytunç yazdığın ortasahaya benim bünyem dayanmaz. edeceğim küfürün hadi hesabı yok. kim topp yapıcak orda. ayhan dan vazgeçilmez orda bi tek. cana opturmadı henüz. ayhan barış sarp bi ihtimal götürür.

    YanıtlaSil
  14. çok sıkıldım bu transfer sezonunda. bunalımlara girdim rüyalarıma giriyo her gün. çok merak ediyorum kimleri alabilecekler bu saatten sonra. misimoviç tamam da arkasına sağlam çift yönlü(ledesma,breadley tarzı) oyuncu almadıktan sonra hüsran olur

    YanıtlaSil
  15. umut bence de haklısın. neill on numara sağ bek oynar ali turan da kaybetmemiş oluruz onunda gerçek yeri stoper zaten. bunu biz biliyoruz da hocalarnasıl bilmez ona şaşırıyorum ben..

    YanıtlaSil
  16. Sabri ve Lorik sakat oldugundan,takima en gerekli transfer,yani dogru dürüst bir forvet arkasi alinmadigindan,
    rykaard kewell'in adi altinda ezilip,neill'i de yildiz sanip,bunlari oynatmak zorunda sandigindan,
    ilk 11 böyle olusmali:

    ---------------Aykut
    Serkan-----Neill(Gökhan)--Servet----Hakan

    -----------Mustaf---Ayhan
    Baris-----------------------Kewell(Arda)
    ---------------Arda(Emre)
    ---------------Baros(Mehmet)

    YanıtlaSil
  17. Misimovic bugün kendini hayran bıraktı. Bayern'in yenmesi için çok dua ettim. Sonunda dua tuttu. Belki yenilgi durumunda McLaren transfer düşünebilir diye. Misimovic çok durgundu(Psikolojik açıdan). Adam gelmek istiyor. Yönetim de parayı bastırıp almalı.

    YanıtlaSil
  18. Alıcaz bu maçı başka yolu yok

    YanıtlaSil
  19. Tirübüne taraftara başkanına yönetimine teknik heyetine teknik adamına saygısı inancı olmayan ancak paçası tutuşunca oynuyan oyuncular silsilesi var ve bu oyuncuların suçu değil onlar isteyince teknik adam gönderen başı sıkışınca traftara onları ıslıklatıp ancak baskı ile bişi olucağını zaneden ve türk oyuncularına gerketiğinden fazla saygı,sevgi ve rahatlıkla yaklaşan tenik adam ve yönetim ile pek ileriye gidilemez.Bizi tiskindiğimiz dalga geçtiğimiz şeyler gibi yapan yönetimimize sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. Defans yapmayı öğrenmeden maç kazanamayız.Nasıl diyor Ahmet Çakır :
    " Böyle giderse Galatasaray'a herkes Barcelona ! "

    YanıtlaSil
  21. Bu maçı kazanabilirsek bunun tek sebebi Bursanında kötü olmasındandır. Ama takım şu an Baroş, Kewel ve Arda nın sırtında takımda başka yıldız kalmadı. Elano bu maçla dönerse bu kadro içinde kendini çok iyi gösterebilir. Ama adamı o kadar hırpaladılarki gönderecegiz diye kalsada ne kadar konsantrasyonu vardır bilemiyorum.

    Buyuk bir hocamız var evet ama anlamadıgım bazı seyler var;

    Ali Turan Fb maçında mental olarak sag bek oynayamayacagını gösterdi. 100 maçda oynada cihan haspolatlıdan daha iyi bir bek olmaz Ali Turandan. Bir mac olsun Neille yer değiştirip denenemezmiydi? Ya da serkan a bir maç sans verilemezmiydi?

    Aykut kötü degil ama vasat ve güvenilmez bir kaleci Ufuk a bir sans verilemezmiydi?

    YanıtlaSil
  22. ednan kardeşlar yada kısaca size kara mazot kardeşler desek daha yerinde olur herhalde ineceksiniz o koltuklardan az kaldı rahat olun sürün şimdilik keyfini yayıla yayıla.bi de şu çağlar meselesi var herif geldi maç oynamadan sakatlandı yüzünü bile göremedik nasıl bi iştir bu ne beladır arkadaş bu.bi de eğer gökmen özdemirin son yazısında bahsettiği gibi antreman sorunları varsa rıjkaarddan kaynaklı yandığımızın resmidir uçan herifler gelse de düzelmez bu sene bu takım...

    YanıtlaSil
  23. Bursa maçı 11',i ; böyle olması lazım.

    Ufuk

    Neill G.Zan Servet Serkan K.


    Barış M.Sarp Ayhan


    Arda Kewell

    Baros

    YanıtlaSil
  24. Misimovic falan bambaska yeni bir palavra oynanan oyunu gormek icin gerizekali olmak gerekir Rijkaard yollanana kadar hic kimse transfer edilmeyecek ayrica yukarida cokca bahsi gecen oyuncu su goruntudeki bir kulube gelirse onun da paraya tapmaktan baska bir kriteri olmayan vizyonsuz bir adam oldugunu dusunurum ama Bosna'li bir Sirp'tan da baska turlusu olmaz zaten:)

    Ayak oyunlari, kalleslikler, entrikalar Galatasaray'da son 2 donemde yonetim tarzi oldu adeta ama taraftarlar ne yazikki ya balik hafizali yada sahibinin sesi kisiliksizliginde oldugu icin bos bos konusmalarla gun olduruyorlar. Bugun resmen baslamis Rijkaard'in son sansi haberleri medyada bir goz atsin herkes. Bursa macinndan sonra yonetim olarak hocanin arkasindayiz, olasi bir elenme sonrasinda da onumuzdeki lig macina genc takim hocasiyla cikariz bir sonraki haftaya da bu Adnan'lar ya Ersun Yanal'i getirirler, ki Oguz Cetin denen adamla simdiden sorunlar yasamaya baslamis bile onun icin de guzel bir kacis ve firsat olur, yada bakarsiniz Cevat Guler'e teklifte bulunurlar ki bu aslinda kotu olmaz ama asil hali hazirda en kotusu bu yonetimin hala gorevde olmasidir. Ne yapilamayan transferler ne de kadro kalitesi bu kadar rezil bir saha ici tablo olusmasina mazaret degil olamazda elmalari armutlari birbirine karistirmazsak daha iyi goruruz gercekleri. Mesele su ki yerli oyuncular hic bir sekilde huzurlu degil kendilerine guvenlerini kaybetmisler ve yabancilar ise, belli oyuncular haric, tum olan bitenin farkindalar ve kaygisizlari oynuyorlar. Baros, Kewell ve Neil bile yakin zamanda isleri sermeye balayacak ister istemez adamlar bu kadar ahlakli olmasalardi Avrupa'dan da zaten simdiye dek elenmisti buyuk ihtimal. Ha bu arada Jo alemci, Dos Santos soyle, Elano boyle ki ben de sevmiyorum Elano'yu acikcasi ama.. ama bu adamlari kim getirdiyse Kewell, Neil ve Baros'u da ayni "yalnizca Galatasaray'in parasi ve gucunu kullanan, asla bu yonetimin uzerinde olmayan, Galatasaray'in nufuzu ve parasi olmasa bir hic olacak" adam getirmisti ey gozunun onundeki goremeyen yiginlar yolda gorsen tanimayacagin adama 'i love you bilmem ne' diye bagirarak taraftarlik olmuyor goruldugu gibi bir kez daha. Yonetim kisiliksiz diyorsak evvele kendimize donup bir bakmaliyiz. Gunlerce Ladesma-Rosicky geyikleri dondu burada bu sartlarda, bu yoneticilerle zaten hic bir zaman olamayacak bir transfer palavrasi uzerinden gunlerce teknik-taktik dizilisler duzduk ki bu da normaldir hatta keyiflidir bu aylarda ama bu takimin daha dogrusu bu buyuk kulubun asil sorunlarinin ne olduguna dair en ufak bir kafa patlatmadan 'renklere asigiz, armanin sevdalisiyiz' arabeskini birakip e madem bu kadar delice seviyorsunuz gozunuzu acin da sevdiginize neler yapiyorlar onu gorup hesap sorun.

    Bu sutunlarda bir kac ay oncesinde bir yazi yayinlandi 'Adnan Sezgin'i gunahim kadar sevmem ama bu isleri cok iyi bilir arkadas hem Galatasaray'in gucu olmasa isimler hikayedir' temasiyla. O yaziyi o gun yazan arkadas lutfen cikip da bir kac cumle etsin surada olmaz mi? Haldun Ustunel babamin oglu degil ama buz gibi ortadayken bazi seyler bu agizlara girmek en en iyi niyetli yaklasimla bu armaya asik dahi olamayacak kadar saf olmak demektir bana gore.

    YanıtlaSil
  25. Tekrar etmekde fayda zira yazi cok uzadi ve malum bizim hafizamiz pek kuvvetli degil. Mesele transfer yapamamak, box-to-box oyuncu forvet arkasi maestro alamamak degil. Elinizdeki en iyi oyunculardan bazilarini satip da yerlerini dolduramamak da degil. Paraniz yoktur maliyet dusurmek isterseniz vs hepsi elestirilebilir elbet zira kulupte hic olmadigi kadar para var artik - o yaziyi yazan arkadasa bir kez daha seslenmek istiyor insan tabbi aklina geldikce hani hersey Galatasaray'di kisilerin onemi yoktu diye??

    Neyse trsnfer hic onemli degil lanet olsun bir sene daha ilk bes mucadelesi yapariz en kotu ihtimal ne cikarki ama insanin kanina dokunan boyle bir dedigi digerini tutmayan, hangi makamda oturdugunun dahi farkinda olmayan ciddiyetsiz bir baskan ve onun yonetminin hala daha koskoca camiayla gozunun icine baka baka dalga gecmesidir.

    Birileri de kalkip hala dizilisler taktik varyasyonlar yapsin hey guzel Allah'im! Hocanin suratindaki ifadeye bir baksaniza adam resmen oyuna geldiginin, koseye sikistirildiginin farkina varmis panik icinde agresiflesmek uzere etrafina bakiyor ve adim kadar eminim hic bir zaman bu kadar caresiz hissetmemistir koskoca Rijkaard ama hep diyoruz ya burada isimlerin onemi yoktur hatta hiz bes para vermeyiz isimlere diye dimi!?

    Hadi simdi dizilis yapmaca oynamaya donup 1 Eylul'e kadar hasbel kadar eger olurda, ki ben hic inanmiyorum cunku yonetimin niyeti o kadar acikki bu hocayi ve ekibiyle ilgili, bir oyuncu alinirsa o zaman havalimaninda bulusmak uzere diyorum i love you ... diye bagirmak icin kisiligini zaten bir yana koydum, futbolundan bile zerre haberimiz olmayan oyuncu icin!

    YanıtlaSil
  26. @CH paraya tapan sırp ve bosnalılar olsaydı şuan krasiç FB de Edin Dzeko milanda idi.Bu arada frank giderse Misim gelmez.

    YanıtlaSil
  27. @ Kaan

    Krasic evvela vizyon sahibi, "CSKA'yi Fener icin birakmam" diyebilmis bir cocuk ayrica da gittigi takim Juventus iyi kotu kazanir heralde bir seyler:)
    Edin Dzeko ise neden Milan'a gitmemis onu da sen bize soyleyiver bir zahmet.

    Ayrica Kaan bir tek bu mu dikkatini cekti onca lafin arasindan? gulucuk koymusum bak sonuna irkci bir yaklasim falan yok yani alinma sakin:)

    Ayrica evet bence de gelmez hoca giderse ama zaten Misimovic degilki ihtiyacimiz olan adam bu da yanlis transfer hamlesi yani!

    YanıtlaSil
  28. robinho bjkdeymiş tabi doğruysa.gidin bu adam gibisini alın paraları saçın demiyoruz da sakatları da toplayıp gelmeyin be birader...

    YanıtlaSil
  29. @CH
    Arkadaşım sana tek soru.Frank giderse yerine kimi alacaksın?

    YanıtlaSil
  30. maç sonu muhtemel adnan polat beyanı:

    - şimdi bu uefa'nın yaptığı da iş mi? perşembe akşamı 11 futbolcumuzu da oynattı. çocuklar yoruldu tabi. nedense bunlar hep bize oluyor. niye bursa'lıları oynatmadılar?

    YanıtlaSil
  31. rijkaard 4-3-3 sevdasından vazgeçmeli artık. çünkü hep aynı sistemi diretmekle değil, elindeki oyunculara göre en iyi sistemi oluşturarak büyük teknik adam olabilirsiniz. bence kadro böyle olmalı:

    Ufuk

    Serkan Neill Servet Çağlar

    Barış Sarp

    Kewell E.Çolak Arda

    Baros

    YanıtlaSil
  32. Israrla diyorum ki Neill tam olarak stoper oyuncusu değil. Asıl yeri sağ bek. Tamam, oyuna iyi top sokuyor ama defansında problem var. onun everton da ki gibi sağ bek oynaması lazım.

    Admin ve diğer arkadaşlar sizlerde fikirlerinizi söylerseniz iyi olur.

    YanıtlaSil
  33. @ Omer

    Hoca gitsin dedigimi nereden cikardin?

    YanıtlaSil
  34. kusura bakmayın ama babası belli olmayan abdullah yılmazın yaptığı piçliğe bakın..lütfen bu yorumu sansürlemeyin çünkü orospu ocuğuna orospu çocuğu demek suç değildir...volkan yaptığı hareketten sonra kahretsin ben naptım derken allahın belası bizim oyuncularımıza patır patır gösterdi kartları..tamam kadromuz kötü iyi oynamıyoruz ama bu piçlerin yaptığı reva mı be kardeşim adamlar koca bi 2. yarıyı 10 kişi oynıcaktı şimdi 2. yarının başında çıkar volkan bi daha da olmaz öyle kartlık pozisyon...OROSPU ÇOCUĞU ABDULLAH YILMAZ...

    YanıtlaSil
  35. hala bu takımdan birşeyler bekleyen ve kendince kadro kurup bu kadro yener diyenleri gs li olark görmüyorum.sşz nasıl olurda orta sahanız olmadan yenmeyi düşünüyorsunuz.ve hakem hatası diyorsunuz.yav koca galatasarayımız bir kırmızı karta mı kaldı.ben oyuna bakarım yenmeye bakarım.koskoca gs miz hakem hatası mı diyecek?
    aynı yönetim gibi konuşan taraftar var burda.
    maç sonu adnanlarda süper oynadık hatta tek kale oynadık gol atamadık ama bence çok güzel oynadık.ki bir de hakem hatası var maçı koparır cinsten.resmen adamlar gsmizi küçülttüler.kadroda yer alamayacak oyuncular var resmen.bana göre bu oyuncular bank asya liginde bile oynayamaz.ama gelin görün ki koca gs mizin kadrosunda...
    cana nerde pino nerde????
    buraya yazan arakdaşlar yok cana harika bir oyuncu.pino da gelecek var.
    yav adam 2 yıl futbol oynanamış bizde mi harika oynayacak...
    neyse diyecek söz yok.
    bizler sessiz kaldıkça bu adnanlar takımı satacak ama anlayana...gerçek galatasaraylılara selam olsun.

    YanıtlaSil
  36. Hey yavrum mukemmel savunma ve orta saha varyasyonları ile Barcelona vari top oynarak yine 5 attık bugün.. Formaları değiştir aynı Barca benim takımım.. Hatta oyuncular o kadar iyi ki bırakın takviyeyi bu takıma, hoca olamasa kenarda aynı şey.. O kadar prof. oyunculara sahibizç...

    YanıtlaSil
  37. Ben bugun özelikle kötü olduğumuzu sanmıyorum. En azındna oyuncular savaştı isteklerini belli etti, o isteksizlik ya da baygınlık yoktu. Savaştılar ellerinden geldiğince. Girmeyince de girmiyor işte içine tükürdüğümün topu sonra da sizin kalenize giriyor.

    Bugün olmadı ama yarın olacak. elbet olacak, böyle savaşsınlar kaybetseler de önemli değil ama yeter ki istesinler...

    YanıtlaSil
  38. Zanedersem bu yenilgiden sonra FCN de kendine gelemedi. Mac ile ilgili hala analiz ve haber yok.

    YanıtlaSil
  39. Yönetim bu sene çok büyük yanlışlar yaptı ve yapmaya devam ediyor.Maç sonrası yapılan açıklamalar insanın sinirini 2 katına çıkartıyor.Bugün tarftar tepkisi nedeniyle suçu kendilerinde araması gerekenler tarafatrı resmen suçlu olarak gösterdiler.Allah akıl fikir versin yönetimimize başka ne denebilir bilmiyorum

    YanıtlaSil
  40. rykaard kovulmak icin elinden geleni yapiyor,dün resmen sabote etti takimi,barisi cikarip elano girince atak üstüne atak gelistiren takim,atak üstüne atak yiyiverdi,elano bu takimda oynayamaz!
    cok yanlis bir zamanda,cok yanlis bir oyuncu degisikligi gerceklestirerek,takimin direncini kirdi,Ayhan Mustafa Barisin sirtindaki yük,sadece Ayhan ile Mustafaya kaldi,bravo rykaard!
    ali turan desen,bu takimda asla oynayamaz,(serdar özkan da öyle),sabri gelene kadar serkan kurtulus buranin adami,
    yere göge sigdiramadigniz neill'in,iki golde de cok büyük pay sahibi,birincisinin asistini yapiyor,ikincisinide kendi atiyor mübarek,bu birilerine ders olsun,bosu bosuna gönderilen emre güngöre yaniyorum,aynisi volkan yaman icin de gecerli!
    rykaard dan kurtulmadikca,bu takim iflah olmaz!
    Ayhan Mustafa Baris veya Lorik'in önüne dogru dürüst bir forvet arkasi farzdir!

    YanıtlaSil
  41. ------------?---------------
    sabri--neill--servet--çağlar
    -----------cana-------------
    -------emana---elano--------
    ---------misimoviç-----------
    ----arda---------kewell-----
    ----------baros-------------

    YanıtlaSil
  42. Kalecisiz kadro 11 kişi, kalecide gelirse etti sana 12 kişi :)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0