Cehennem bitmek üzere..

Türkiye'nin en modern stadyumu Aslantepe bitme aşamasına geldi. Kaba inşaat tamamlandı artık sıra ince işlerde ve çatıda. Çatı montajında da ciddi bir yol katedildi, 3 vardiya 24 saat tam randumanlı çalışma devam ediyor. Hatta geçtiğimiz günlerde koltuk montajıda yapılmaya başlanmıştı. Yol ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Metro istasyonunda deneme sürüşleri yapılıyor. Uzun lafı kısası her geçen gün Aslantepe bir kademe daha yükseliyor, bir kademe daha hazır hale geliyor. Stadyum içinde koltuklar ve ince işler dışında herhangi bir işlem kalmadı. Yerden 90-95 metre yükseklikte ise çatının montajı işlemleri devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde NTV Haber ekibi stadımızı yerinde ziyaret etmiş ve son görüntüleri yayınlamış. Bizlerde sizlere görüntüleri aktarıyoruz. Galatasaray yıllardır hayal ettiği, arzuladığı rüyasına kavuşuyor. Türk futboluna hayırlı olsun.

6 yorum:

  1. Başkan Polatı da boş tribünler heyacanlandırıyor...

    YanıtlaSil
  2. Oyuna hiçbir etkisi olmayan, tribündeki diğer Galatasaray taraftarına küfrederek gaza getirdiğini sanan gereksiz taraftar kitleside gelecekse bu stada boşuna zaman ve para harcıyoruz demektir.

    YanıtlaSil
  3. cehennem falan bitti artık o eskidendi artık GS herkese cennet

    YanıtlaSil
  4. umarım bari bu stadın koltuklarını rezil etmezler..ayak koymak için hayvan kadar yer vardır ama bazı hayvanlar koltukların üstünde tepinmekten zevk alıyor herhalde..umarım ki burada koltuklar temiz olur rahatla oturabiliriz ayakta destekleyeceğimiz zaman da umarım ki herkes beton kısmın üstünde olur da koltuklar yine rezil edilmez..

    YanıtlaSil
  5. Ben hergün her Allah'ın günü önünden geçiyorum, iddia ediyorum bu stad 29 Ekime yetişmeyecek!

    YanıtlaSil
  6. Stad güzel güzelde içinde oynayan takımda iş var mı diye bakmak lazım..drama'nın dediği gibi Ali Sami Yen'i cennet yaptılar..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0