Maç Günü | Artık ayağa kalkma zamanı

Oynadığı resmi maçlarda istenilen oyunu ortaya koyamayan takımımız iki haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig'inde bu hafta deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Haftaiçi Ukrayna takımı Karpaty Lviv karşısında son dakikada yediği golle Avrupa Kupaları'ndan elenen takımımızda tek hedef bu maçta 3 puanla tanışmak. İki haftadır puan alamayan takımımızda eksikler elbette çok. Pino, Kewell, Mehmet, Sabri sakatlıklarıyla nedeniyle forma giyemeyecek. Bu zorlu mücadeleyi Lig TV yayınlarken, Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Haydi Galatasaray, şimdi ayağa kalkma zamanı. Tüm yaşananların üzerine bir sünger çekelim, yüreğimizle, kalbimizle, onurumuzla, gururumuzla, şerefimizle oynayalım. Galatasaray'ın ne olduğunu cümle aleme gösterelim. Biz zor günlerin adamıyız, bunu sakın unutmayın! Yüreğinizle oynayın!

Spor Toto Süper Lig
3.Hafta
Eskişehirspor - GALATASARAY
29 Ağustos Pazar @ 22:00
Eskişehir Atatürk Stadyumu

21 yorum:

  1. Eskişehirspor karşısında en son galibiyetimizi ne zaman aldığımızı bilen var mı?

    Bize hep ters gelen bir takım.Yenme ihtimalimiz yok gibi birşey.Adnanlar Rijkaard'ı kovmak için o günü bekliyorlardır herhalde.Oyuncuların zaten oynamaya niyeti yok.Hepsi gamsız.Bence en az iki farklı yeniliriz.Rijkaard da günah keçisi edilip kovulur.

    YanıtlaSil
  2. ayağa mı kalkaağız, hiç umudum yok... bence sereserpe uzanacağız :) tüm ihtirasımızla...

    YanıtlaSil
  3. Mantığım iyi şeyler söyle diyor ama gönlüm izin vermiyor.Ne diyelim Allah Galatasaray'ımızın yardımcısı olsun

    YanıtlaSil
  4. RERERERARARA GALATASARAY GALATASARAY CIMBOMBOM


    Herkez Gider biz Kaliriz Biz Galatasarayliyiz ;)

    Esesi yenicegiz ins

    YanıtlaSil
  5. kim ayağa kalkacak galatasaray mı :D hahahahah :D ya bizdeki sorun transfer değil yürek! oyuncular mücadele etse karpaty i ezer geçeriz bakın samiyendeki karpaty maçının 2.yarısı işler zora girdi bizimkiler coştu. keza bursa maçıda aynen öyle. ama istek yok arzu yok karpaty dönüşü bakıyoruz ayhanın yüzü gülüyor öyle mutluki onu gören uefa da çeyrek finale çıktık sanar. eses karşısında umudum yok onlarda kötü başladı lige ama bu maça asılırlar bizim oyuncular bişey yapamaz ama inşallah elano oynarsa bi ihtimal beraberlik olur

    YanıtlaSil
  6. Geçen sene bu deplasmana gitmiştim. Taraftar çok etkili. Sözde bizi dayak delisi edeceklerdi. Yalan oldu. Ama Aslantepe'ye gelince ben onları görecem.

    YanıtlaSil
  7. Rijkaard, Balta, Servet, Arda, Sarp, Ali gibi oyuncularla maça başlarsa karakterinden şüphe ederim.

    YanıtlaSil
  8. takımın kaptanı , özel hayatında ki ; şu mankenle yatıyım , sinemi şu mankenle aldatıyım,şu insanlarla tanışayım şuraları geziyim ; hırsı futbol oynama hırsından daha fazla olunca ve özel hayatında başaramdıklarına futbol hayatında başaramadıklarından çok sevinince,kısacası futbolu hayatı olmayıp futbol yeteneklerini sadece hayatını güzelleştirmek için bir kaynak olarak düşününce ve bunu takım arkadaşlarına yansıtınca özellikle gençlere ve yabancılarla da arasında arkadaşlık kuramayınca takımımız bu hale gelmiştir arkadaşlar.arda galatasaray futbol takımımzın iyiliği için gönderilmelidir derhal...

    YanıtlaSil
  9. Rıjkaardın son maçtan sonraki hamlesi yani yanlış çevrilmesin diye ingilizce konuşup tüm taşları dökmesi bizim için en hayırlısı oldu bana kalırsa da.bakın şuan medyaya o konuşmadan önce rıjkaardın ne kadar kötü beceriksiz bi teknik adam olduğu konuşulurken,yönetimin hataları es geçilirken şimdi yönetim sıralamada birinci oldu.bu rıjkaardın çok akıllıca uyguladığı bi hamle olarak çıktı karşımıza.perdenin ardına saklananları gün yüzüne çıkardı bi bakıma,

    onlar işin tamamını her zaman yaptıkları gibi hocaya yıkıp,gönderip sorumluluktan yırtarız diye düşünürlerken rıjkaard oyunlarını bozdu.rıjkaard çooook hatalar yapmış olabilir en hatalı o da olabilir ama ortada somut şeyler var ve söyledikler de hakiki olaylar ve gerçekler.bu güne kadar hep onuru çiğnenmiş hocalar uğruna bile rıjkaardın arkasındayım.evet hatalı evet gitmeli takımın selameti için ama diğer taraftan kurulmuş bi saltanat var ''takım kötü giderse tek suçlu hocadır'' bunu yıkmak adına önemli bi sınav olabilir rıjkaard.iyiliği yada büyüklüğü değil mesele temsil ettiği şey.3. yıllarında 5. hocalarını yemeye hazırlanan futbolculara da iyi bi ders olabilir bu durum.şuan ki durum rıjkaard gidecek gibi ama tarih,hataların sadece onda olmadığını söyleyecek yönetimde bu işten nasibini alacak.rıjkaard hiç bi şey yapmamış olsa bile yönetimin(ve bu yönetim özelinde türk futbolundaki yönetim zihniyetinin) ipliğini pazara döktüğü için bile taktir edilmesi gerekiyor...

    YanıtlaSil
  10. Bu arada bu haberin içerisinde bulunan marşımızla da habere marş ekleme durumunu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Tüm okuyucularımıza ve blogumuza hayırlı olması dileğiyle.. Ayağa kalkma zamanı olması nedeniyle de kulüp marşımızın yeni versiyonu çalıyor. Her dinlediğimizde Galatasaray'lı olduğumuzu tekrar tekrar hissetmek dileğiyle.

    RERERE RARARA GSARAY GSARAY CİMBOMBOM !

    YanıtlaSil
  11. İşte bu tip yazılar yazılmasından dolayı yerimizde sayıyor ve ilerleyeceğimize geriliyoruz. Yok "ayağa kalkma zamanı", yok "zor günlerin takımı"... Gerçek Galatasaraylı olmak demek takımın ne halde olduğunu görüp ona göre beklentiler içine girmek demektir, hayal kurmak değil. Hayal kurmak çok daha düşük takımlar içindir, Galatasaray için değil. Bu yüzden Eskişehir deplasmanından takımım adına hiçbir hayal peşinde değilim. İçinde bulunulan durum ve şartlar gösteriyor ki Eskişehir en kötü berabere kalacaktır, kazanamayız.

    Şimdi bu yorumlarımdan dolayı eleştirenler olacaktır fakat oturup bir düşünün, ortalamanın altında bir takıma şans eseri bir gol atıp 2 dakika! bile dayanamayıp golü kalesinde gören bir takım hüviyetindeyiz ve Eskişehirspor çok daha ciddi bir rakip. Bu yönetimle devam edildiği sürece bu manzara da aynen böyle devam edecektir. Şu ana kadar oynanılan maçlar zevk vermek ne kelime, kanser edercesine keyifsiz ve utanılacak seviyedeydi ve bu yüzden inançlı olmanın da manası yok.

    Neyse, sezon başlamadan bittiği için kimi transfer edecekleri de çok önemli değil ki ben Ibricic olsam bu yıl hiç değilse Hajduk'ta kalır UEFA'nın tadını çıkarırdım, seneye nasıl olsa yine tutuşur bizim Galatasarayımız "transferde aceleci davranmayan Galatasaray" manşetleri atılır yine oraya buraya...

    YanıtlaSil
  12. Valla açıkçası eğri oturup doğru konuşmak lazım.Ben galatasarayın bu maçıda kaybetceğini düşünüyorum.İstikrar yok,takım ruhu yok,zaten teknik direktörün istediği oyuncular getirilmiyor.Nasıl yeneceğiz anlamadım gitti.
    Hoca 16 oyuncu istiyor hiçbiri getirilmiyor.7 oyuncunun gönderilmesini istiyor,gönderilmiyor.
    Yerine çok akıllı yöneticilerimiz(kendileri futbol dehaları) Pino ve Cana adında Rijkaardın hiç duymadığı oyuncuları alıyor ve başarılı olmasını bekliyor.
    Şimdi sevgili arkadaşlarım yorum sizin bu durumda Galatasaray bu yönetim tarzıyla nasıl başarılı olabilir ?

    YanıtlaSil
  13. ibricic ve annan ile anlasılmıs dogrulayabilirmisiniz lutfen kesin bisey soylememek kaydıyla durumunuz herkes tarafından biliniyor!!!!!! lutfen

    YanıtlaSil
  14. Teknik direktörümüzün niyetinin savaşmak mı yoksa kovulup tazminatı mı almak olduğunu bugün göreceğiz. Eğer Lyviv maçındaki 11'le başlarsa hiç kusura bakmayın ama GS'yi kafasında silmiştir derim.
    Çünkü aklı selim olup futboldan anlayan herkes açık seçik biliyor ki Lyviv 11'i Eskişehir'e karşı değil kazanmak gol dahi atamaz.
    Ha geçen maç Baros'a ortasahada bir yığın futbolcumuzun 10-20 metrede veremediği pası 50 metreden atan Neill yine aynını yapıp mucize bir gole imza attırırsa olumlu anlamda değişen tek şey skor hanemiz olacaktır. Keza sonuçta öne bile geçsek sadece 1 dakikalık baskının bile çözmeye yettiği savunmamızla yine maçtan boynu büyük ayrılırız.
    Ve bana sorarsanız Baros bu kez hırsından kırmızıyı yer gibime geliyor. Gerçi ben de olsam bu kadar ruhsuz topçuyla aynı saha olacağıma kırmızı görür başım dik sahadan çıkardım...

    YanıtlaSil
  15. Herkes için kritik bir maç. Zaten ruhsuz ve en önemlisi takım olamamış ekibimizle böylesine kritik bir maçda galip gelemeyiz. Galatasaray'ı bu hale getirenler utansın.
    Takım kaptanı sıfatını hak etmeyen Arda ve Lviv maçından sonra havaalanındaki hareketleriyle Ayhan'ın mı bu maçı kazandırmasını bekliyoruz? Kendimizi kandırmayalım.

    YanıtlaSil
  16. Bir süredir G.Saray taraftarı “Bilerek oynamayan parmak kaldırsın” tezahüratları yapıyor. Camianın ciğerini bilen Hasan Şaş’ın Karpaty maçının ardından HT Spor’da kaleme aldığı yazının şu son cümlesine dikkat: “Sarı-Kırmızılı oyuncular da birtakım değişikliklerin olmasını ister bir haldeler!” G.Saray kadrosunun içindekilerin yüzde 70’ini
    yakından tanıyan Şaş’ın bu söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil.
    * * *

    Fillippo Inzaghi Torino’da son saniye penaltısını ‘bilerek auta’ atınca, Fatih Terim’in Milan’daki görevine son verilmişti. Terim’in ayrıldığı gün Inzaghi gazetelere, “İşler kötü gidiyorsa 11 kişi gitmez, 1 kişi gider” açıklamasını yapmıştı. Yıllar sonra Terim’e “Hocam
    Inzaghi seni sattı dedikoduları doğru olabilir mi?” diye sormuştum, “Evet” yanıtını almıştım. Hasan Şaş’ın yazısını ve G.Saray’ın içinden sızan bilgileri göz önüne aldığımızda, Galatasaraylı birçok futbolcunun Inzaghi’nin yolunda olduğunu anlamak zor değil.


    Serdar Ali Çeliker

    YanıtlaSil
  17. @aksilaz

    arda sarp falan diyosun ??? pardon ama kimle çıkacaz paf takımla mı ?? yazıklar olsunki hala rijkaard ın karakterinden şüphe eden taraftarlarımız var .. adam anasının karnından fenerli doğmuşta galatasaraya kötülük yapmaya çalışıyomuş gibi gösteriyosunuz .. sizin gibi iyi gün taraftarlarına, basına, yönetime inat FORZA FRANK !!!!

    mustafa sarp bu takımın şuan en formda ve en yetenekli yerli futbolcusudur !

    YanıtlaSil
  18. ya arkadaşlar bu takımın bi tane baros a alternatif forvete ihtiyacı neden sesimiz cıkmıyo??? gecen sene ne hallere düştük ya...

    bunu görmemek için gerizekalı olmak lazım,inşallah bi tane forvet de gelir(!) zeka sorgulamayız ...

    YanıtlaSil
  19. Baros f**k off dedi galiba, dudaklarına çok az dikkat edebilme imkanım oldu. Ama ne kadar önemli? :) Hakemi değerlendirirken önemli, atamadı deriz ama "aa küfür etti" diye ayıplayabilir miyiz bilemiyorum, hakeme etti tabi ama :)

    YanıtlaSil
  20. @ergundogdusemih
    Gerekirse Paf takımla çıkacaksın tabi ki. Cumhur'un Sarp'tan eksiği nedir ? Yada Emre Çolak Arda'dan daha mı az katkı sağlar şu durumda. Tabi dün galip geldi dimi Galatasaray. herşey süt beyaz olur bi anda. Ancak oynanan oyunda bir değişiklik varmıydı?

    Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulanmaz. Ayrıca Rijkaard gitsin diye bir derdim de yok. Ancak dün bu kadroyla alınacak 3 puandansa Paf takviyeli takımla alınacak mağlubiyet daha hayırlı olurdu kanısındayım.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0